Adag menyasszonyok


A nagy nap általában nagy pazarlással jár, gondoljunk csak a sok eldobható dekorációra, virágokra, papírhulladékra, ételmaradékra, és a ruhára, amit csak adag menyasszonyok órán át viselünk. Bálint Sárával, a BalintSara Bridalwear névadó tervezőjével beszélgettünk.

oldal velúr esküvői találkozó

Milyen filozófia alapján működik a cég? Egyrészről fontosnak érzem szem előtt tartani a környezettudatos megoldásokat, és ennek megfelelően alakítani az esztétikai választásokat és üzleti döntéseket.

Gyönyörű menyasszony volt Pikali Gerda! Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent

Másrészről igyekszünk minden hozzánk forduló menyasszonynak a legjobb megoldást kínálni, a legszebb, a személyiséget leginkább tükröző stílust és formát megtalálni. Az az ideális, ha mindkét szempontot sikerül teljesítenünk. A menyasszonyi ruha recyclingról elsőre inkább az ugrik be, hogy valaki édesanyja, nagymamája ruhájában vonul az oltár elé. De te ezt továbbgondoltad.

Honnan jött az ihlet, hogy textil emlékekbe öltöztesd a menyasszonyokat?

Alapvetően nem szeretek szép és értékes dolgokat eldobni, éppen ezért, amikor hozzájutottam egy nagyobb adag régi csipkéhez, sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lenne a legjobb felhasználási módja.

Több különböző ruhadarab megálmodása után kézenfekvőnek tűnt, hogy esküvői ruhákat is lehetne alkotni belőlük.

Használt esküvői tortát árult a neten a menyasszony

A BalintSara Bridalwear stílusa és az egész koncepciója csak azután jött, hogy éreztem az érdeklődést ezek iránt. Mesélj egy kicsit a koncepcióról! Miben egyedülálló? A márka egyik fontos üzenete a hagyományok és régi dolgok tiszteletére való buzdítás, hiszek benne, hogy minden minőségi régi dolognak helyet találhatunk a modern világban is, csak az értelmezésen múlik.

egyetlen berlin és brandenburg

Minden ruhánk megrendelésre készül, személyre szabottan, így a menyasszonyoknak lehetőségük van kiválasztani az anyagokat és sziluetteket. Persze nem minden anyag passzol minden fazonhoz, így van, hogy a ruha tervén vagy az anyagon változtatni kell.

ismerkedés fülöp

Igyekszünk mindenben rugalmasak lenni: ha szükséges, kipótoljuk újjal a régi anyagot, ötvözzük a kettő előnyös tulajdonságait. Nálunk az újrahasznosítás, a környezettudatosság és az érzelmek találkoznak egymással, az eredmény pedig egy igazán személyes esküvői ruha, amiben a menyasszonyok otthonosan érezhetik magukat a nagy napon.

Honnan szerzed be az alapanyagokat?

  • Gyönyörű menyasszony volt Pikali Gerda! Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent | VAOL
  • Keresés nő cantal
  • Szívrohamban meghalt a menyasszony az esküvőn, a vőlegény az ara húgát vette el | hu
  • Használt esküvői tortát árult a neten a menyasszony - Blikk
  • Elmenekült a vőlegény az esküvőről, ezért az egyik vendéghez ment hozzá a menyasszony A menyasszony húgát vette feleségül egy férfi az indiai Uttar Prades államban található Sanadpurban, miután első menyasszonya az esküvői ceremónia közben szívrohamot kapott és meghalt — jelentette a helyi sajtó.
  • Az én menyasszonyi ruhám | Lautner Design
  • Így kezdődött… A menyasszonyi ruhám Közel 3 éve történt hogy megfertőzött az esküvők világa, azon belül is a menyasszonyi ruháké.

Milyen régi textilekből született eddig menyasszonyi ruha? Az anyagokat sokszor a adag menyasszonyok hozzák a családi örökségből, de akár egy bolhapiacon vagy az interneten kutatva is sok kincsre lehet bukkanni.

Antik függönyökből, asztalterítőkből, függönyszegőkből, szalagokból, csipke poháralátétekből és díszekből, valamint régi ruhákból is készítettünk már újat.

Így kezdődött…

Ha van egy szép anyagdarabunk, aköré könnyedén felépíthető a ruha koncepciója. Az antik alapanyagok felhasználásán túl hogyan jelenik meg a fenntarthatóság a BalintSara ruhákban?

Mivel nem minden ruhához felelnek meg a régi textilek, és nem is minden menyasszonyunk ragaszkodik ezekhez, van lehetőség új alapanyagokból is választani. Ebben az esetben törekszünk az optimális anyagfelhasználásra zero waste szabászatilletve az alapanyagok beszerzésekor a létező legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni, lehetőleg helyi kereskedőktől vásárolni, valamint igény szerint vegán alapanyagokat választani.

És ami még fontos, hogy nem halmozunk fel ruhákat, csak annyit készítünk amennyire ténylegesen szükség van! Az adag menyasszonyok tapasztalatok alapján az ökotudatosság vagy a design vezeti hozzád a menyasszonyokat?

  1. Megoldották a menyasszony-pisiltetés problémáját - Dívány
  2. Újabb támadásokra számítanak.

Mivel ez egy vizuális szakma, a küllem nagyon meghatározó. Ez azért is érdekes, mert a régi alapanyagok a ruhák stílusát is meghatározzák, így a design miatt érdeklődő menyasszonyok is félig-meddig a környezettudatosság miatt fordulnak hozzánk.

BalintSara Bridalwear

Tehát valahol mind a két megközelítés érvényesül a végén. És ami a legjobb: a stílus iránt érdeklődők esetében van lehetőség rámutatni az ökotudatos megoldásokra, amik sokszor költséghatékonyabbak is.

partnervermittlung olcsó áron

A jövőben tervezel bővíteni a termékskálán? A adag menyasszonyok forduló menyasszonyok számára sokszor készítünk az esküvői ruhákon kívül menyecske ruhát is, illetve kötött pulóvereket, bundákat, kabátokat a hűvösebb évszakokban tartandó menyegzőkre. Nagyjából bármilyen ötletet meg tudunk valósítani, ami egybeesik a filozófiánkkal, természetesen mindent megrendelésre.

Milanovich Domi Téged is fáraszt, hogy folyton döntéseket kell hozni?

Mivel ezzel már így is szép skálát lefedünk, csak akkor bővítünk, ha lesz rá igény és kapacitás.