Atlasz tudni, Kukkants bele! - Képes atlasz


szex kapcsolódási oldalak

Bővebb ismertető Termékadatok Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető Az Atlasz a zene világának - ábrákkal, kottapéldákkal és táblázatokkal - gazdagon illusztrált történeti áttekintése, mely sokrétű adatanyagával, módszerességével a szakmabeli és a művelt érdeklődő számára egyformán jól érthetően ábrázolja azt a gazdag világot, amelyet a zene az emberiség történetének kezdeteitől egészen napjainkig jelentett.

A kötet első része a zenetudománnyal, az akusztikával, a hallással, a hangszerekkel, a zenetanulással, a műfajokkal és a formákkal foglalkozik.

nő találkozó helyén csak

A második rész teljes zenetörténet, mely időrendben veszi sorra az ókori kultúrák Mezopotámia, Kína, Görögországa görög-római antikvitás, a kora középkor, az érett középkor, a reneszánsz, a barokk és a klasszikus kor, valamint a Minden lehetséges atlasz tudni kitér az egyes országok sajátosságaira, és ismerteti a legjelentősebb zeneszerzők munkásságát. Különösen az utóbbi két évszázad zenéjét ismertetve a populáris műfajokat sem hagyja figyelmen kívül.

súlyos találkozó helyén ile de la reunion

Termék adatok.