Atv társkereső


A Blikk azt írja, a nő még szeptemberében regisztrálta magát több társkereső oldalra álnéven, azért, hogy kirabolhassa későbbi randipartnereit. Az első alkalommal a margitszigeti szökőkútnál találkozott Gyulával, ahol a férfi vodka- narancsot ivott, míg a nő egy zavaros, fehér színű italt hozott magával, amit saját maga kevert össze altatóból és nyugtatóból, majd rábeszélte a férfit, hogy cseréljenek. Gyula a padon szinte azonnal elaludt, ekkor a gyanúsított az áldozat mobiltelefonját, készpénzét, nyakláncát eltulajdonította, ezzel több mint ezer forintos kárt okozva neki.

A férfi másnap reggel ébredt a padon, és nem igazán értette, hogy mi történt vele.

atv társkereső találkozó helyszínen kabije

Hazament, majd nem sokkal később rosszullétre panaszkodott, így orvoshoz ment. A kórházban megállapították, mérgezést kapott, állapota pedig életveszélyes. Második áldozatával a lakásán találkozott, ahol whiskey-t terveztek fogyasztani üdítővel.

atv társkereső marketing singleview

A házigazda pohárral kínálta Viktóriát, aki inkább arra kérte a férfit, igyanak bögréből. A férfi a kérésnek eleget téve bögréket hozott, majd az ital bekeverése atv társkereső a nő leoltotta a villanyt.

atv társkereső egyetlen hozott hersbruck

György, miután megitta az italt, elaludt az ágyon, a atv társkereső pedig újra akcióba lépett: közel fél millió értékben tulajdonított el ékszereket, készpénzt és mobiltelefont is.

A férfi másnap ébredt és szintén életveszélyes állapotban került kórházba.

atv társkereső free dating agency

Harmadik áldozatát, Attilát egy szórakozóhelyen ismerte meg, majd onnan a férfi lakására mentek. A már jól bevált módszereket követve a férfit hamar eszméletlenné tette és mobiltelefont, készpénzt, bankkártyákat lopott el tőle.

atv társkereső egyetlen hit wuppertal

A pénzt az interneten szerette volna szinte azonnal elkölteni, ahol közel 4 millió forint értékben szeretett volna vásárolni, de csak ezer forintnyi tranzakciót sikerült végül összehoznia. Az eset után nem sokkal, október 3-án egy szórakozóhelyen fogták el a méregkeverő nőt, aki azóta is előzetes letartóztatásban van, a bűnösségét nem ismeri el. A nő korábban már többször összetűzésbe keveredett a rend őreivel, lopás miatt próbaidőre ítélték, továbbá Viktória kábítószert is fogyasztott régebben.

atv társkereső társkereső pest