Az állatorvos, Anya, az állatorvos


Csak a Szervezeti egységek között Csak a Kurzusok között Felvételi Szakok bemutatása Az állatorvos osztatlan képzés bemutatása Az állatorvos osztatlan képzés bemutatása Az állatorvosi szakon a képzés a többi alapszaktól eltérően osztatlanul zajlik, tehát a szakon nem szerezhető alapfokozat, a felvettek tanulmányaik megkezdésétől Master szintű képzésben vesznek részt.

társkereső nők blois

A képzési terület: agrár. A képzési idő: 11 félév.

társkereső nők bournemouth

Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése: állatorvos doktor. Az egyetemi végzettséget igazoló doktori cím rövidítése: dr. A szak képzési célja olyan állatorvosok képzése, akik a képzési idő alatt elsajátított ismeretanyag, szakmai készségek birtokában magas szintű szakmai és általános műveltségükre, ökonómiai szemléletükre támaszkodva képesek az állatbetegségek megelőzésére, felismerésére és állatok gyógykezelésére, továbbá a mezőgazdaság, az állattenyésztés és a szakigazgatás különböző területein az állat- és környezetvédelem, az az állatorvos feladatainak ellátására, illetve irányítására, valamint a biztonságos élelmiszertermelés szervezésére és ellenőrzésére.

oldal sport ismerkedés

A már végzett szakemberek továbbképzésük céljából 11 akkreditált szakirányú továbbképzési szak közül válogathatnak: állategészségügyi igazgatástani és járványügyi szakállatorvos, baromfi-egészségügyi szakállatorvos, egzotikus állatok tartása és tenyésztése, élelmiszer-higiénikus szakállatorvos.