Bo társkereső. Társkereső Bő - Cronos Társkereső ❤️️


5 ways to listen better - Julian Treasure

Társkereső Bő napja tag Szia, Gergő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Egyelőre a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert. Nem írok litániát.

Komoly társkereső Bő

Igen: kirándulás,zene,jövés-menés ,egy pohár finom bor Nem: mákos tészta "Azért érdemes élni,ami most történik. Nem a tegnapért és nem a holnapért. A mostért. Szia a valóságban megismersz, többi iromány. Tibor 48Szeghalom Igaz Szerelmet. Keresem azt az egy lányt aki tud szeretni, akit szeretnétek.

bo társkereső

Evelin 27Budapest Bizalom, őszinteség, tisztelet, és humor. Örülök, hogy rám kattintottál. Aki megnevettet, akiben bízhatok, akivel lehetek őszinte, akivel közösen ki tudunk kapcsolódni.

bo társkereső

Akivel hasonló személyiségek és értékrendűek vagyunk. Aki értékeli az őszinteségemet, hitemet, a szerelmemet és a lelkesedésemet. Kicsit mesélek a természetemről, hobbimról.

Társkereső Bő

Imádok sétálni, örülni a napsütésnek, meglátni a mindennapokban a jó dolgokat. Szeretek piknikezni, szeretem a virágokat, a biciklizést. Szeretek fejlődni, és szívemet, lelkemet adni egy kapcsolatban. Szeretek motorozni, utazgatni. Bo társkereső laza vagy egyéb kapcsolat. Társkeresés Bő-n.

bo társkereső