Cellulóz társkereső, FashionTime - Divatlexikon - Cellulózgyapot


meleg london társkereső kapcsolata a gyermekek know

Olaj cellulózból agrarszektor. A cég a faforgácsból kinyert nyersolaj üzemanyaggá és dízelolajjá finomítását, majd értékesítését tervezi az elkövetkezendő hónapokban.

szabad találkozó beauvais ismerkedés enzkreis

Egyelőre nem tudni, hogy mekkora mennyiséget és milyen hatékonysággal sikerült előállítani, de amennyiben igaznak bizonyul a bejelentés, úgy a technológia mindenképp mérföldkőnek számít a cellulózalapú bioüzemanyagok történetében.

A cég bejelentése szerint az eljárás legnehezebb részén már túl vannak, javarészt a biomassza molekuláinak átrendezése révén jutottak el az ezt követően már standard iparági eljárások révén finomítható nyersolajhoz.

Szponzorált hirdetések

Nem kell hangsúlyozni milyen jelentőségű lenne a megújuló energiák történetében, ha az olcsó fahulladékot jelentős támogatásokat élvező dízellé és cellulóz társkereső lehetne alakítani. Fred Cannon, a KiOr elnök vezérigazgatója szerint a kereskedelmi sikerhez jelenleg a termelés egyenletessé tétele, illetve a biomasszából tonnánként kinyerhető olaj mennyiségének fokozása szükséges, a cégvezető szerint mindkét területen jelentős előrelépéseket tettek.

ismerkedés 40+ csak keres férfit

Az üzem évente 13 millió gallon, hozzávetőlegesen 49 millió liter üzemanyag előállítását tervezi, potenciális vásárlókban pedig elmondásuk szerint nincs hiány, hónapok kérdése csupán a kereskedelmi értékesítés megkezdése.