Egyetlen euskirchen, The Weather Channel


A legutóbbi, reggeli adatok 93 halálos áldozatról számoltak be. A természeti katasztrófa az ország nyugati részén fekvő Rajna-vidék—Pfalz tartomány és Észak-Rajna—Vesztfália tartomány egy részét sújtotta.

prémium társkereső iroda

Észak-Rajna—Vesztfáliában legalább an, míg Rajna-vidék—Pfalz tartományban legalább an haltak meg az időjárási katasztrófa miatt. Észak-Rajna—Vesztfáliában huszonhárom városban és járásban küzdenek áradással.

A legdrámaibb helyzet pénteken a Köln melletti Erfstadt Blessem negyedében alakult ki, ahol az alámosások miatt összeomlott több lakóház és egy középkori egyetlen euskirchen épületegyüttes, a blessemi vár egy része.

A rászorulók gyors segítségre számíthatnak, főleg azok, akik elveszítették otthonukat.

egyik, vagy kérdése flört

Sok embert továbbra is eltűntként tartanak nyilván, a mentőcsapatok folyamatosan dolgoznak, egyedül a helikopteres egységek több mint embert szállítottak biztonságos helyre. A kormányfő elmondta, hogy az emberek életének védelme mellett a károk felmérésére és az újjáépítés előkészítésére összpontosítanak, ami igen hosszú folyamatnak ígérkezik.

egységes párt frankfurt

Unsere Gedanken sind bei den Opfern und ihren Angehörigen. A környezetvédelmi miniszter szerint törvénybe kell foglalni, hogy az alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz a szövetségi kormány és a tartományi kormányok közös feladata. Ez a heves esőzéssel járó stabil időjárási helyzet meglehetősen ritka, az utóbbi 15 évben nem fordult elő.

  • Azonnali bekötő oldal
  • Levegőminőség és pollen A felső panel a óta Európában használt egységesített levegőminőség-index CAQI előrejelzését mutatja.
  • Levegőminőségi és pollenelőrejelzés Euskirchen számára - meteoblue
  • The Weather Channel
  • Index - Külföld - Több mint száz életet követeltek az áradások Németországban
  • Tanulmányai[ szerkesztés ] Emil Fischer

A közösségi oldalakon több felvétel és fénykép is megjelent a súlyos katasztrófáról. Ezen a felvételen a helyi lakosok mentenek ki a vízből egy tűzoltót:.

Kisebbségkutatás - A os év Európa minden határvonala mentén rekordokat állított fel: a spanyol hatóságok beszámolói alapján menekült vesztette életét, fulladt az Atlanti-óceánba Nyugat-Afrika partjainál, miközben a Kanári-szigetekre próbált eljutni. További több száz sorstársuk fulladt meg tartályokban, zárt teherautókban és teherhajókon London, Dublin és Rotterdam kikötőiben, vagy fagyott halálra Kelet-Európában. Mások az Európa szívét és Észak-Afrikát behálózó menekülttáborok egyikébe zárva döntöttek úgy elkeseredésükben, hogy véget vetnek az életüknek.