Egyetlen laatzen


singletrails vorarlberg keresés nő 97400

Döntött a bíróság: törvényes az útszakaszra vonatkozó sebességellenőr zés Mintegy másfél évig tartó pereskedés után fontos kérdésben hozott jogerős döntést a német Szövetségi Közigazgatási Bíróság: eszerint az útszakaszra vonatkozó sebességellenőr zés jogszerű, annak semmilyen törvényi akadálya nincs. A B6 szövetségi főútvonalon az alsó-szászorszá gi Laatzen közelében található mérőállomás valamivel több, mint két 2 kilométeres szakaszon felügyeli a forgalmat, és méri az áthaladó járművek átlagsebességét a járműkategória azonosításával egyidejűlegmajd automatizált eljárást kezdeményez a sebességhatárt túllépőkkel szemben.

A rendszert januárjában kezdték tesztelni, majd tavasszal élesítették, de a működést néhány hónapra egy peres eljárás miatt fel kellett függeszteni.

a nők tudják, sport táncoktatás egyetlen viernheimben

Egy ügyvéd ugyanis aggodalmának adott hangot az alkalmazott adatvédelem kapcsán. Panaszát az Alsó-Szászorszá gi Közigazgatási Bíróság tavaly novemberben elutasította, így a rendszer tavaly november én ismét működésbe léphetett. Az ügyvéd ugyanakkor a Szövetségi Közigazgatási Bíróság felé is jogorvoslattal élt, mely szeptember végén a felperes keresetét elutasította.

Sokan vártak ugyanis a bíróság döntésére, hiszen az útszakaszra vonatkozó sebességellenőr zés egyetlen laatzen bizonyította a hatékonyságát, és bevezetését több államban is tervezik.

önálló lakás wetzlar küld egy üzenetet egy társkereső oldalon

Az átlagsebességet mérő rendszer előnye, hogy hatékonyabb és méltányosabb, mint az egy ponton mérő kamerák, alapvetően a megengedett sebességet tartósan túllépőket szűri ki, ezáltal a rendszer társadalmi elfogadottsága is magasabb.