Egyetlen pegau, Valami nagyon hiányzik a Peugeot új Le Mans-i versenyautójáról


A sikerben kulcsszerep jutott az egyre szélesebb körben alkalmazott villamosított hajtásláncoknak. A pozitív változás a márka átgondolt, jól célzott termékfejlesztéseinek köszönhető.

egyetlen pegau az ember keres férfit liege

Ezzel megszakadt az a három éven át tartó, kedvezőtlen trend, amely a szabadidőjárművek általános térnyerésének betudhatóan és között ismét emelkedő pályára kényszerítette az új autók széndioxid-emisszióját. A szabadidőjárművek egyetlen pegau idő alatt csaknem kétszeresére növelték piaci súlyukat Európában; jelenleg 44 százalék körül részesednek az újautó-eladásokból.

Ha ezt összevetjük azzal, hogy egy szabadidőjármű átlagosan 18 százalékkal fogyaszt több üzemanyagot és ugyanennyivel bocsát ki több CO2-tmint egy azonos kategóriájú személygépkocsi, érthetőek az előző évek fejleményei.

  • Az egyetlen: millió forintért cserélt gazdát a csodaszép Peugeot Pourtout Cabriolet
  • Társkereső oldalak németországban
  • A Peugeot a legtisztább európai autógyártó – OMP Autóház Debrecen

Annál örvendetesebb, hogy ban minden korábbinál nagyobb lendületet vett a helyi emisszió nélkül üzemelő — azaz hálózatról tölthető, részben vagy teljesen elektromos — járművek térnyerése. Különösen feltűnő volt a helyi emissziótól mentes hajtási rendszerek elterjedése a szabadidőjárművek piacán: ez a fejlődés sikeresen ellensúlyozta az SUV-k magasabb átlagos emisszióját.

Rico x Miss Mood - Keresem a bajt (Official Music Video)

Ebben a kedvező folyamatban vezető szerepet játszott a Peugeot, amely ban két villamosított szabadidőjárművet kínált ügyfeleinek: a Peugeot kétféle plug-in hibrid hajtáslánccal, és lóerős rendszerteljesítménnyel érhető el, míg a tisztán elektromos Peugeot e városi szabadidőjármű lóerős motorteljesítmény mellett kilométert meghaladó hatótávolságot biztosít.

Ezek a villamosított hajtásláncok a típusokhoz kínált egyéb, különösen takarékos belső égésű motorokkal egyetemben kétségtelenül hozzájárultak a márka átlagos CO2-kibocsátásának jelentős csökkentéséhez.

egyetlen pegau társkereső rdc

Ugyanakkor a Peugeot nem csak szabadidőjárműveit villamosította: végére szinte a teljes modellpalettája elérhető volt részben vagy teljesen elektromos hajtáslánccal. A Peugeot és SW a ból ismert lóerős, elsőkerék-hajtású plug-in hibrid egységgel, míg az munka egy társkereső az ecal azonos, lóerős, tisztán elektromos hajtáslánccal hódított a piacon.

egyetlen pegau százalékos asszony társkereső

Az emissziómentes személyszállító modellek sorát idéntől az akár kilométeres hatótávolságot kínáló, egyetlen pegau személyes Peugeot e-Traveller is bővíti. Ezzel azonban még korántsem teljes az elektromos átállás: ben tovább nő a hálózatról tölthető Peugeot modellek aránya, egyre közelebb mozdítva az autógyártót azon céljához, hogy ra minden típusa elérhető legyen elektromos hajtáslánc-opcióval.

Magazin Peugeot, Rolls-Royce áron

Idén ősszel az egy feltöltéssel akár kilométer megtételére képes, 5 és 7 üléses kivitelben kapható Peugeot e-Rifter bővíteti a kínálatot, az év második felében pedig érkezik a vadonatúj Peugeotmotorkínálatában és lóerős rendszerteljesítményű plug-in hibridekkel. A személyautók mellett a környezetbarát kistehergépjárművekről sem feledkezik meg a márka : a Expert és a Boxer furgonok elektromos változatait a legtöbb országban már forgalmazzák, az elektromos Partner érkezése pedig év végére várható.

Peugeot haszongépjárművek Peugeot Expert Az új Peugeot Expert az egyetlen olyan haszongépjármű kategóriájában, mely teljesen új padlólemezre épült és lábmozdulattal nyitható tolóajtókkal rendelhető. Flottatámogatás már 1 autóra is! Átgondolt modell, mely fogyasztás, kényelem, dinamikai tulajdonságok és biztonság terén is eleget tesz a legkülönbözőbb ügyfelek kívánalmainak.