Egyetlen szabadság. EUR-Lex Hozzáférés az európai uniós joghoz


ismerkedés együtt de

Hat év börtönt kapott a Duterte rendszerét kritizáló újságíró A Riporterek Határok Nélkül RSF nemzetközi újságíró jogvédő szervezet 37 olyan állam- vagy kormányfőt mutatott beakik erőteljesen fellépnek a sajtószabadság ellen. A magyar kormányfő Jair Bolsonaro brazil elnökkel egyetemben új belépő a listán.

Orbán portréjánál úgy fogalmaznak: Az «illiberális demokrácia» önjelölt bajnoka, Orbán Viktor es visszatérése óta nem állt meg a média pluralizmusának és függetlenségének támadásában. Mint írják: a közszolgálati műsorszolgáltatás propagandaszervezetté vált, a magánkézben lévő médiumokat pedig vagy leigázták vagy elhallgattatták.

hogyan flörtölni skorpiók

A fennmaradó független médiumokat diszkriminálják a kormányzati hirdetések és a hivatalos információkhoz való hozzáférés területén. Ezek a változatos ragadozó technikák annyira hatékonynak bizonyultak, hogy megihlették Orbán lengyel és szlovén szövetségeseit.

A legújabb lépés pedig az állítólagosan független rádió-televízió szabályozó ügynökség politikai döntése, amely megfosztotta a Klubrádiót frekvenciájától.

helyszíni találkozók madár

A listára Orbán Viktor mellett olyan vezetők kerültek fel, mint Vlagyimir Putyin orosz elnök, Kim Dzsongun észak-koreai diktátor, Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök vagy Egyetlen szabadság el-Aszad szíriai elnök. Kapcsolódó A jelentés szerint Orbán Viktor ürügyként használta a járványt, hogy még jobban kiterjessze uralmát a magyar média felett.

ismerkedés marshall szekrények szériaszám

Ajánlott videó.