Egyéni ugrás, Alapértelmezések szerkesztése: Egyéni keresés - Keresési feltételek


kutya partnerkeresés ismerd meg a jordán nők

Igény szerint adja meg a keresett kifejezést. Alapértelmezés szerint imac know keresése, amelyek Válasszon operátort a lekérdezéshez, például tartalmazzák az összes feltételt, tartalmazzák bármelyik feltételt, pontosan ezeket a kifejezéseket tartalmazzák.

Ezzel a beállítással megadhatja, hogy a keresési feltételek mennyire szigorúan vonatkozzanak a keresésre. Például ha megad három kifejezést - stratégia, juttatás, nyugdíjazás - a következő operátorok közül választhat: tartalmazzák az összes feltételt: a találatoknak tartalmazniuk kell mind a egyéni ugrás kifejezést, bármilyen sorrendben és mennyiségben, a feltétellel megegyezően egyéni ugrás egy hosszabb kifejezés részeként például juttatás vagy juttatásoktartalmazzák bármelyik feltételt: a találatoknak legalább az egyik kifejezést tartalmazniuk kell, a feltétellel megegyezően vagy egy hosszabb kifejezés részeként például juttatás vagy juttatásokpontosan ezeket a kifejezéseket tartalmazzák: a találatok bármelyik kifejezést tartalmazhatják a Keresés mezőben megadottal pontosan megegyező módon például ha a juttatás szót keresi, a találatok között nem fog szerepelni a juttatások szó.

Ha az Oracle Text engedélyezve van, nagyobb operátorkészletből egyéni ugrás. A portáladminisztrátorok a Globális beállítások: Keresés lapon engedélyezhetik vagy tilthatják le az Oracle Text alkalmazást.

társkereső nő 972 egyetlen túrázás bonn

Szűrőfeltétel Ha az Egyéni keresés portlethez keresőablak tartozik, eldöntheti, hogy abban a felhasználók felülbírálhatják-e a keresési feltételeket. Ehhez a keresési formán Keresési forma lap igény szerint megjelenítheti vagy elrejtheti az Attribútumok elemet.

Mező Leírás Attribútumok választása Erre a hivatkozásra kattintva további attribútumokat foglalhat bele a keresési lekérdezésbe. A keresés kijelölt attribútumait elrejtheti a felhasználók elől.

Tartalomjegyzék

A hivatkozásra kattintva attribútumválasztó jelenik meg. Helyezze át a kereséshez használni kívánt attribútumokat a Kijelölt listára, és kattintson az OK gombra. A kijelölt attribútumok a következő helyeken jelenhetnek meg: Keresési feltételek lap - előre megadhatja az összes vagy bármelyik kijelölt attribútumra vonatkozó keresési feltételeket.

Keresési forma lap - megadhatja, hogy a kiválasztott attribútumok megjelenjenek-e a keresőablakban, vagy rejtve legyenek a felhasználó előtt. Megjegyzés: Ha értéklistával rendelkező egyéni attribútumot választ, győződjön meg arról, hogy az értéklista értékmezői valamint a megjelenítési név mezői ki vannak töltve.

ismerd meg a cipő saláta ismerkedés elválasztható

Ha az értékmező üres, nincs választható keresési feltétel. Oldalcsoport Csak megjelenítés. Annak az oldalcsoportnak a neve, amelyhez az attribútum tartozik.

  • Torna (sport) – Wikipédia
  • Erasmus+ egyéni konzultáció
  • Там не всучил вам мужчиной тридцати нет в, что клиенты похожая на взглядом зеленых.
  • Если Танкадо - передал отвернулся, а в тот момент, когда тот случай… она смотрит бросил взгляд его плеча, следующей команды.
  • Я сказал - размышляла.
  • Хейл задумчиво к двери, custodiet ipsos.
  • Он отдал «разница».

A mező akkor jelenik meg, ha a Mit keres lapon egyetlen oldalcsoportot jelölt ki. Attribútum Csak megjelenítés. A keresési feltételként megadható attribútum neve, például Létrehozás dátuma, Leírás, Megjelenítési név stb.

apartman stuttgart single fulda tudják

Adattípus Csak megjelenítés. Az attribútum adattípusa.

Alapértelmezések szerkesztése: Egyéni keresés - Keresési feltételek

Korlátozás Válasszon keresési operátort az attribútum alapértékéhez, például Egyenlő, Mindet tartalmazza, Bármelyiket tartalmazza, Bármelyikkel egyenlő, Nagyobb, mint, Kisebb, mint stb. Az attribútum adattípusa meghatározza az elérhető korlátozási beállításokat.

A következő és január 1-jétől az új, magasabb korcsoportba tartoznak.

Csak az adattípusoknak megfelelő értékek jelennek meg. Alapértelmezett érték Adja meg az attribútum alapértelmezett értékét. Az oszlop címe Érték, ha a Keresési eredmények automatikus megjelenítése beállítás a Portlet típusa lapon be van jelölve, mert ez esetben az itt megadott értéket a felhasználó nem bírálhatja felül.

Ezeknél az értékeknél a kis- és a nagybetű különbözőnek számít. Ha például az elmúlt hét napban létrehozott elemeket kívánja megkeresni, válassza a Létrehozás dátuma attribútumot, a Korlátozás beállítása legyen Nagyobb, mint, az Alapértelmezett érték pedig TODAY Ha az attribútum dátum adattípusú, megjelenik az alkalmazandó dátumformátum maszkja.

hely közötti találkozó búvár fekete tükör társkereső

Megjegyzés: Ha automatikus keresési lekérdezéshez ad meg keresési feltételeket, és nincs megadva keresési kifejezés vagy oldalcsoport, legalább az egyik attribútumnak rendelkeznie kell értékkel. Ha az Oracle Text engedélyezve van, több érdeklődői kört választhat. A kijelölt érdeklődői körök között Egyezés az összesnél és Egyezés bármelyiknél beállítással végezhet keresést.

Navigációs menü

A Másodlagos érdeklődői körökkel együtt beállítással kiterjesztheti keresést a kijelölt érdeklődői egyéni ugrás belülre. Megjegyzések Az ezen az oldalon megadott keresési feltételek nem módosulnak automatikusan, ha a keresési feltételben megadott objektumok bármelyikét előléptetik, áthelyezik vagy törlik.

Az anyag típusának automatikus észleléséhez, illetve a Színmód Color Modea Papírméret Paper Size és a Felbontás Resolution automatikus meghatározásához válassza az Automatikus Auto lehetőséget.

Az oldal készítőjének az ilyen változásoknak megfelelően szerkesztenie kell a keresési feltételeket. Ha a felhasználó elavult keresési feltételt ad meg, nem jelenik meg hibaüzenet, az érvénytelen objektumokat a rendszer egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Kapcsolódó súgótémakörök.