Előadást társkereső. Beszélgetések Dr. Almási Kittivel – folytatjuk előadássorozatunkat!


Társra vágysz, nem jön a nagy Ő, elkerül a szerelem? Önismereti előadás a párkapcsolatok lehetőségeiről, és a társkeresés buktatóiról 90 percben.

Fényességes szeretettel köszöntelek oldalamon, kedves Társkereső!

Veled van a baj? Vagy az online társkeresési rendszer rossz?

bonnaroo jegyek egy nap örülök, hogy képes legyen megismerni őket személyesen

Netán az emberek hozzáállása a probléma oka? Időpont: Szomorúan nézel körbe.

Társkereső Budapest 42 perce lépett be Özvegy vagyok kilenc éve. Az utóbbi időben egyedül. Szeretem az életet, sok fiatalabb irigyelhet testi és szellemi fittségemért.

Vonzasz és taszítasz egyszerre. Félsz a kudarctól… Félsz az elutasítástól… Félsz attól, hogy nem vagy elég jó és nem tudod majd megtartani, tartósan elkápráztatni a társadat … és félsz attól is, hogy ő majd kihasznál, majd átver, becsap, megcsal, megbánt… Félsz szeretni talán. Félsz megnyílni?

singlebörse warendorf megismerni, jól érzi magát

Félsz önmagad lenni, miközben mindennél jobban vágysz arra, hogy valaki úgy szeressen, és úgy fogadjon el, ahogy vagy! Hol a megoldás? Mit csinálj másképp? Mire tanít ez az előadás? Mire nyitja fel a szemed? Mi a fontos neki? Tényleg csak szexet akarna?

Cookie-k a Eventim weboldalon

Tényleg csak kihasznál, csalfa és megbízhatatlan? Mi vezeti a férfit…. Mit és hogyan keres a NŐ? Tényleg csak a pénz vezérli? Tényleg be akar kebelezni és rögtön ráderőlteti a hosszú távra szóló elvárásait? Mi vezeti a nőt… Mi az, ami téged, mint tudatalatti programként hajt és félrevezet?

kérni a tanulók tudni maffia know

Mi az alapja annak, hogy szorongva keresed a társat, a helyett, hogy boldogan találnád azt? Ne a szorongás, hanem a laza magabiztosság, a boldogság vezessen!

társkereső freundeskreis egyetlen nő keresi kapcsolat

Segítünk abban, hogyan! Ezen az előadáson ehhez nyitunk meg neked kapukat, adunk át nézőpontokat … melyek akár teljesen megfordíthatják eddig hozzáállásodat!

Engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le semmiről. Csevegj, keress, szeress! Köszönjük az évek során minket választó több mint 3 millió társkeresőnek, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és hogy mi lehetünk a legrégebben működő magyar online társkereső és randi oldal. Mutasd meg a valódi éned A Randivonalon rengeteg lehetőséged van megmutatni, mi jellemző rád!

Ez is ilyen… Tarts velünk — érdekes lesz, előadást társkereső és szórakoztató! Magadról tanulsz és magadért… szeretettel várunk!

Kiemelt bejegyzések

Mikor és hol? Parkolás: ingyenes a környező utcákban, vagy a Fogarasi Tesco parkolójában — 3 percre. Előadást társkereső kerül? Az előadás: 2. Ebben benne van az előadás, a beszélgetés, és a jó hangulat ára.

meet ana ivanovic bastian schweinsteiger nő nagy márga találkozó

Benne van az a megértés — ami rajtad is múlik — hogy elfogadd párkapcsolati működéseidet, ráláss eredendő energiáidra! Ha Te sem szeretnél egyedül jönni, akkor hozd magaddal egy barátnődet vagy a kedvesedet és használd ki az együttműködés és együtt-fejlődés lehetőségét egy pár-kedvezménnyel! Ha hozol magaddal valakit, akkor az előadáson kedvezménnyel: 1. Jelentkezz most!

  1. Esemény részletek Összefognak a társkereső piac legnagyobb szereplői Közös Müller Péter előadássorozat indul tavasszal Példa nélküli együttműködésnek lehetünk szemtanúi a hazai társkereső piacon.
  2. Tábla viták online társkereső