Falling fesztiválokon


A két, folyamatosan új utakat kereső művész, - a világ vezető kortárs jazz-szaxofonosa, illetve az elektronikus és kísérleti zene területén működő osztrák kollégája, - évek óta dolgozik együtt. A program második felében a hazai kortárs jazz nagy kísérletezője, Grencsó István és kitűnő Kollektívája játszik kompromisszumoktól mentes szabadzenét, ezúttal különleges felállásban; Mats Gustafsson és Christof Kurzmann is csatlakozik a formációhoz.

falling fesztiválokon

Mats Olof Gustafsson svéd szaxofonos, improvizátor, zeneszerző. A kortárs improvizatív zene egyik meghatározó alakja, kirobbanóan intenzív hangszeres játékáról ismert, műfaji korlátokat nem ismerő kísérletező. A Thing és a Fire!

falling fesztiválokon

Édeklődési körébe tartozik a kortárs tánc, a színház, a képzőművészet, és a költészet. Nemzetközi zenei fesztiválok, turnék producere.

Viggo Mortensen rendezése debütál a januári Sundance Filmfesztiválon

Jelenleg az ausztriai Nickelsdorfban él. Falling fesztiválokon Kurzmann osztrák jazz- és improvizációs zenész. Elektronikán, szaxofonon, klarinéton játszik. Elsősorban az elektronikus és kísérleti zene, valamint az improvizatív jazz területén mozog.

UB40 feat. Ali & Astro

Tevékenykedik szólistaként, de szívesebben működik kollektív zenei projektekben, több saját formációját is vezeti. Saját, charhizma nevű, bécsi székhelyű lemezkiadója elsősorban koncertfelvételeket jelentet meg a jazz és avantgárd zene széles spektrumában, a számítógéppel generált hang és a hagyományos hangszerek együttműködésére fókuszálva. Kurzmann saját kiadványainak rögzítője, keverője, hangmérnöke, különféle újzenei események, fesztiválok szervezője.

Grencsó István szaxofonos és fuvolista évtizedek óta a magyar avantgard jazz kiemelkedő alakja. Pályafutása ben, a Masina Jazz Csoport megalapításával indult, szélesebb körű falling fesztiválokon pedig az as években Szabados György partnereként tett szert.

Tánc A-tól Z-ig – 30 előadás a Magyar Táncfesztiválon!

Repertoárja rendkívül sokszínű, a formai változtatások mesterének tartják. Improvizatív zenei kísérletei mellett több műfajban is otthonosan mozog.

  • Újbuda Jazz Fesztivál (viragzotea.hu)
  • Júniusban tartanák meg a Fishing on Orfű fesztivált | hu
  • Betűméret Aa Aa Már az európai mozikban generációja egyik legkarizmatikusabb színészének, Viggo Mortensennek az első rendezése.
  • A következő években a Paramore Nashville területén kívül is koncertezett, többek között a Purple Door és a Warped Tour fesztiválokon.

Benkő Róbert nagybőgős. Pályája kezdete óta a legérzékenyebb és legprogresszívabb improvizatív zenei irányzatokhoz ragaszkodik. Pozsár Máté zongorista ban született.

falling fesztiválokon

Érdeklődésének középpontjában a jazz és a szabad, rögtönzött zene áll. Több zenekari kiadvány után, ben jelent meg első szólózongora lemeze.

Falling: Viggo Mortensen első rendezése a mozikban

Jelenleg a Vienna Konservatorium Budapest tanárképző főiskola tanára, elméletet és zongorát oktat. Miklós Szilveszter vajdasági származású fiatal művész.

  • Wattpad ideas in | outfit, outfitek fesztiválra, merész outfitek
  • VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó - Nagymaros
  • Szeretnél rendszeresen értesülni a hét legfontosabb eseményeiről?
  • The red string of fate continues to bind them, even to the other side of the universe

Tanulmányait hegedűn kezdte, majd dobokra váltott. A fotókat készítette Lisa Nordwall és Pawel Karnowski. Kerület Újbuda Önkormányzata támogatta.