Flensburg tudják, Nehéz kupacsata vár Flensburgban a Szegedre • SportTV


Írta: TB A múlt heti Bajnokok Ligája forduló számos meglepetést tartogatott, az előzetesen tippelt hazai győzelmek közül kettőnél bombameglepetés született.

Nehéz kupacsata vár Flensburgban a Szegedre

A német második Flensburg, Párizsból hozta el a két pontot, míg a francia második, Kielben porolta el a zebrákat, hihetetlen magabiztossággal. A többi helyszínen nagyjából a várt eredmények születtek, Szegeden pedig újabb fertőzöttet találtak, a Vardar meccse pedig ismét halasztásra kerül. A nagy helyezkedésben látunk magabiztos, kiegyensúlyozott teljesítményeket, és kiábrándító csapatokat is. Az ő teljesítményük eddig a vállalható kategóriába tartozik.

bl-beharangozó

Az utolsó nyolc breszti gólból hetet a bosnyák Paníc jegyzett, a 29 éves játékos tartotta meccsben a Meskovot. Érdemes lesz a teljesítményét figyelni a jövőben.

A párizsiak az első heti pihenő után győzelmi esélyekkel várták a Flensburg elleni hazait, és a szünetben még semmi nem utalt arra, hogy a végén vereséggel hagyják el a parkettet.

Flensburg tudják második félidőben a németek kiváló játékára nem volt viszont válaszuk, és a végén Gottfridsson talált be.

megismerni általános iskola

A mérkőzésen látszott a PSG középső játékán a bizonytalanság, Prandi gyenge teljesítménye elgondolkodtató. Bresztben nyerniük kell, nem lesz könnyű, inkább kínlódós, nő keres többet középkorú férfi be tudják húzni.

Die Flensburger Förde – Shopping in Flensburg

A németek óriási bravúrt mutattak be a párizsi csarnokban, Wanne ismét brillírozott, 6 gólt szerzett a mérkőzésen, de egyre inkább látni Mensah Larsen és Pelko Domen helyét is a gépezetben.

A kettős terhelés majd októbertől érkezik, addig legszebb arcukat mutogatják Európának. A Porto feledtetni tudta az első fordulós hazai botlást, és legyűrte végül a Breszt csapatát otthon.

Most viszont utazni kell. A hét egyik legnagyobb kérdése, melyik arcukat látjuk a szerdai meccsen. Amennyiben az első fordulós kínlódás ismétlődik meg, kevés sanszuk lesz.

Én javuló játékot várok tőlük, de ez csak arra lesz elég, hogy megszorongassák Machulla csapatát. Nagy kérdés, mennyire sikerül Szegeden úrrá lenni a fertőzéshullámon, mivel már most raklapszám maradnak el a meccsek, nem látni hogyan lehet majd ezeket pótolni, formába kerülni, stb. A jelenlegi helyzet nem flensburg tudják biztató a jövőre nézve, és talán az információáramlás is működhetne jobban.

Elverum — Kielce Flensburg tudják norvégok nem játszottak a múlt héten, míg a Kielce csak annyit adott ki magából, mint amennyire feltétlen szükség volt. A Szeged sokáig megnehezítette a lengyelek dolgát, a véghajrában egy gólra közelítették meg a sárgákat. Dujshebajev csapatát meglepték a hét a hat elleni játékkal, de idővel jöttek az üres kapus gólok, amivel tartani tudták a különbséget. Mindenesetre flensburg tudják a meccsből kiindulni, vagy esetleg építkezni nem lehet.

Alapból a Kielce jobb csapat, mint az Elverum, viszont a formákat elnézve előfordulhat, hogy meglepetés születik.

Gigászi küzdelemben döntetlent játszott a Szeged a Flensburggal

Szeptemberben ezeken a helyszíneken vizitál t a Veszprém. Gondolom kicsit elegük lehet a sok utazásból, mindenesetre eddig ezeken az utazásokon nagy sikereket értek el, miközben a komplett csapat lekopogom egészséges maradt.

A csapat álomszerűen kezdte a szezont, hozta a nehezebbnek gondolt franciaországi csoportmérkőzést, majd magabiztosan gázolta le otthon az underdog Zágrábot.

Minden szép és jó, mondhatnánk, szerda este azonban oda kell figyelni. Az ukránok bár nulla ponttal állnak, letudták flensburg tudják Barca-Aalborg kettőst, és mai napon kipipálhatják a veszprémi csapást is. Azt várjuk kicsit szívósabb lesz a Motor, és talán fáradtabb arcát mutatja a Telekom, de így is stabil gólos különbséget tippelünk. Egyedül azt nem merjük megjósolni, hogy a mai napon mely játékosok cipelik majd a zongorát.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy olyanok, akik eddig talán szürkébbek voltak. Motor — Veszprém 2-5,5, Veszprém Zagreb — Aalborg Lassan ott tartunk, hogy a derék horvátok a saját csarnokukban sem mehetnek biztosra senki ellen sem. Két hete, az első beharangozóban az évad legfakóbb alakulatának tituláltuk őket, két nehéz meccsen igaz, de momentumuk se nagyon volt. Sok jóra a mai napon se számíthat flensburg tudják Vori-alakulat, a négy ponttal rajtoló Aalborg lesz a flensburg tudják.

A dánok tavaly a csoport aljával kezdték a szereplésüket, a sorsolás idén is hasonlóképpen alakult, de a következő fordulóban a Nantes flensburg tudják, hat ponttal mennének bele abba a párharcba. A magabiztos Nantes olyan nemes egyszerűséggel őrölte fel a német alakulatot, hogy az már ijesztő volt. A sebekre gyógyírt jelenthetett a hétvégi szuperkupa győzelem a Flensburg ellenében. Ezekkel az előjelekkel kell meglátogatniuk a Zlatorogot, ahonnan mostanság könnyedén el lehet hozni a pontokat.

A szlovénok Barcelonát hagyták el 42 db tisztességes gombóccal, a mérkőzés legeredményesebbje a szlovén Janc volt, de ő a katalán csapatot erősítette.

A Celjében nem látni az erőt, hogy szorosat játsszon a németekkel, talán egy félidőre pariban lehetnek.

singles bad mergentheim

Celje — Flensburg tudják 2-6,5 Kiel Nantes — Barcelona A forduló várva várt rangadója csütörtök este háromnegyed kilenckor kezdődik. Az egyik legstabilabb favorit, a legnagyobb meglepetést okozó csapat otthonában vizitál, egy hazai győzelemnek a legjobban szerintem Veszprémben örülnének. Az eufóriában lévő franciák biztosan meg fogják nehezíteni a katalán sztárcsapat dolgát, de a komplettebb csapat, a hosszabb kispad, valamint a nagyobb edzői kvalitás ezúttal a vendégeket kíséri.

Az igazán élvezetes és kemény rangadón néhány fával behúzza a Barcelona, de ezúttal nem a szélen, hanem középen lesz több keresnivalójuk. Felkészül Lady Palmarsson és Dika Mem. Óvintézkedések ide, vírusterjedés oda, márpedig játszani kell, amennyiben megoldható. Itt van rögtön a Vardar és az Elverum esete, amikor is mozgásukban gátolt sportolók nem tudnak megjelenni a meccs helyszínén. Másik szomorú történet a Szegedé, akiknek le kell tudniuk a heti kielcei túrát, eddig — a sérültekkel együtt — kilenc hiányzóval.

Női példa a Fradié, ahol két játékosnak kellett egyedül maradnia a norvég karanténhotelben.

Regisztráció

Tudjuk mind, hogy óriási nyomás helyeződik valamennyi sportszervezetre legyen az sportklub vagy szövetségde nem szabadna elfelejteni egy pillanatra sem a résztvevők egészségét. Kézilabda szurkolóként kiművelődtünk, a fertőzés, még ha tünetmentes is, járhat hosszútávú, egészséget károsító szövődményekkel. A srácok pedig dobják a labdát, lihegnek a beállósra, faultolják az irányítót. Jelenleg nincs jó megoldás, ezért az EHF a folytatás mellett áll ki minden eszközzel, mi pedig próbálunk irányt mutatni a zűrzavarban.

A csoport Kielce — Szeged A lengyelek múlt héten majdnem pontot szereztek Flensburgban, ahol előzetesen kettőt jósoltam nekik. A második félidőben volt, hogy flensburg tudják is vezetett a Dujshebajev családi vállalkozás.

Különösen Karalek és Kulesh volt eredményes a gólgyártásban. Flensburg tudják végjátékból aztán a németek jöttek ki jól, de nem vallott szégyent a Kielce.

Nyilván most sem szeretnének, mert bár harcias Szegedet várnak, bármilyen szoros eredmény a blama kategóriába esne.

meet ana ivanovic bastian schweinsteiger

Miért is? Az utóbbi napokban folyamatosan vészjósló hírek érkeznek Szegedről. Egy kezdőcsapatnyi játékos megfertőződött a koronavírussal, míg a korábbi sérültek felépülése tovább várat magára. Nevek nem hangoznak el a csapat honlapján, de tudjuk ki az a 3 fiatal, aki felült a krakkói repülőre. Bánhidi és Bombac flensburg tudják fertőzését, és mivel a többiek esetében eddig hivatalos kommunikáció nem történt, mi sem osztjuk meg itt tippjeinket a hiányzókról.

A lassított játék stratégiájával az első félidő lehet még szoros, a végéhez viszont szerencse, erőnlét és csoda is kellene.

Kiemelt hírek

Ezek pedig nem járnak sűrűn hármasával. Kielce — Szeged 1-6,5 Kielce Porto — Breszt Az első kör legnagyobb negatív meglepetését Portóban láthattuk, ahol luzitán barátaink hajoltak meg Abalo új csapata előtt, és Máthé Dominik öt gólja flensburg tudják élményszámba ment.

A Porto második félidei szétesése nem várt izgalmakat vetíthet előre a csoport végeredménye kapcsán. Flensburg tudják hétre biztosan rendezték soraikat, ezúttal már be kellene húzniuk a pontokat, mert súlyos hátrányba kerülhetnének már a legelején. A Breszt szoros meccsen, az utolsó 5 percben húzta be a számukra oly fontos győzelmet. A hazai pálya előnyét élvező fehéroroszok kiállítás nélkül hozták le a 60 percet.

Némileg nehezebb dolguk lesz ma, a Porto ellen még többet kell majd nyújtaniuk. A portugálok várhatóan nehezen, de be tudják gyűjteni a pontokat. Porto — Breszt 1-0,5 Porto PSG — Flensburg Karabaticsékat még nem láthattuk az idei szezonban, első fordulós szegedi vizitjük az ismert okok miatt elmaradt. Szerda este viszont mindenképpen megcsodálhatjuk idei csapatukat, akik árnyalatnyit fakóbbnak tűnik a tavalyinál. Főleg Sagosen és Corrales hiányát érezhetik meg, a kapuban nehezebben lelhető meg a minőség, mint azt megszokhattuk.

Természetesen a keret továbbra is bombaerős, nagyon fel kell kötni a gatyát annak, aki Párizsból két ponttal szeretne távozni.

alig várom, hogy a know bewerbung

A Flensburg szebb napjain akár képes is lehet erre a bravúrra. Az ő rajtjuk az előzetes várakozások szerint alakult, azzal a kitétellel, hogy a végjátékot ezúttal ők húzták be. Röd, Wanne és Gottfridsson vezérletével egész pofás kis támadójátékot mutattak be, számos lerohanásgólt jegyezhettünk fel, de mondjuk a szélen és beállóban gyengébb volt a produkció. A párizsiaknak itt most erőt kell mutatni, az ő győzelmükre tippelnék.

Derék elverumiakat hazatérésük után karanténba vezényelték volna, ezért enyhült meg az EHF ebben az esetben, természetesen Szkopjéban vitatják ezt, nyerni szerettek volna, méghozzá most csütörtökön.