Flört angyal. Floricienta (Csacska angyal) - Epizуdismertetхk


Flor kihallgatja Carlos és Titina beszélgetését, és rájön, hogy Eduardo nem a vér szerinti apja.

Angyal Kártya - A Szerelem Angyalai Kártya

Federico megőrül Ricktől, az esküvőszervezőtől, de igyekszik elfogadni a helyzetet. A gyerekek elhatározzák, hogy pókokkal bosszantják az arachnofóbiás Ricket. Paloma elvállalja Roberta korrepetálását.

Federico rajtakapja Delfinát, amint pénzt ad Claudiónak, de a lány kimagyarázza a helyzetet. Franco udvarolni kezd Lucianának, de még nem tudja, hogy Luciana barátja, a Medve, nagyon féltékeny típus, aki előbb flört angyal, azután kérdez.

Titina nagyon szomorú, amiért Raul Brazíliába költözik, de nem vallja be neki. Tomas talál a szekrényben egy párnát, amit Delfina az ő plüssállataiból varrt, hogy álpocakot készítsen magának, mert Federico furcsállni kezdte, hogy nem látszik a terhessége. Malala azt tanácsolja Delfinának, hogy csináltasson magának egy valósághű szilikonpocakot.

Titina és Raul nem meri elmondani Batának, hogy újra összejöttek. Franco próbálja meggyőzni Luciana barátját, hogy a lány nem csalja meg őt, miközben Társkereső mz azzal zsarolja Francót, elmondja a Medvének, hogy udvarol neki, flört angyal szakítani próbál vele.

Federico nem bírja elviselni a csatározásokat Delfina és a testvérei között. Federicónak elege van a háborúból, ami Delfina és a testvérei flört angyal zajlik, ezért úgy dönt, hogy Delfinával elköltözik. Flor felháborítónak tartja, hogy elhagyja a testvéreit.

Federico megdöbben, amikor Flor bejelenti, hogy felmond Federico Malalát faggatja Flor szüleiről, aki retteg attól, hogy valahogy kiderül, Alberto Flor apja.

flört angyal kosárlabda társkereső

Bata elújságolja Flornak, hogy a zenekarnak fellépése lesz egy jótékonysági esten. Delfina le akarja buktatni Flort, ezért elcipeli Federicót a koncertre Federico rettentő dühös lesz, amint meglátja Flort és a testvéreit a koncerten. Bata felháborítónak találja, hogy a szülei tinédzserként viselkednek. A zenekar fellépésének súlyos következményei lesznek.

Account Options

Federico drákói szigorral próbál fellépni Federico elhatározza, hogy a kicsiket bentlakásos iskolába, Nicót és Francót pedig Németországba küldi, Flort pedig megkéri, hogy mondjon fel. Sofia döbbenten hallja, amikor Malala azt mondja Delfinának, hogy Flor a féltestvére, de amikor kérdőre vonja, az anyja mindent kimagyaráz Sofia kis híján elmondja Flornak, hogy testvérek, de aztán meggondolja magát.

flört angyal ki halle berry ismerkedés van vadászat

Flor a raktárba költözik Palomával. Amikor Flor épp távozni készül, megérkezik Franz, aki előtt kénytelen eljátszani, hogy ő Delfina, Federico menyasszonya Nico megüti Francót, mert már elege van abból, hogy csak az ikertestvérének van sikere a lányoknál. Wolfgang arra gyanakszik, hogy Federico Flort szereti. Maia nem bízik Palomában, úgy érzi, hogy a vak lány titkol valamit. Wolfgang úgy dönt, hogy nem esketi össze Federicót Delfinával, de ha Flort venné el, szívesen vállalná Federico kibékül a testvéreivel, akik ráveszik, hogy hozza vissza Flort a házba.

Delfina kijelenti, hogy Federicónak ezúttal választania kell Flor és közte. Raul azt szeretné, ha Titina és Bata is átköltöznének Brazíliába. Franco elmegy egy illegális klubba verekedni. Lorenzo folyton flört angyal Delfinát telefonon. Federico, a legénybúcsújáról Florhoz megy a raktárba, és szerelmet vall neki. Flor flört angyal gyanakszik, hogy reggel, ha kijózanodik, semmire sem fog emlékezni.

Malala próbálja eltitkolni, hogy Delfina nem aludt otthon, de Bebának feltűnik, hogy az ágya érintetlen. Flor követi Francót a külvárosi raktárba, ahol illegális bokszmeccsek zajlanak. Malala egy javítóintézetből hozat nevelőnőt a gyerekek mellé. Sofia elrejti Bata útlevelét, hogy ne költözhessen át Brazíliába, de a fiú végül úgy dönt, hogy mégsem utazik el.

Laurát, a javítóintézeti felügyelőt teljesen kikészítik a gyerekek, ezért rövid időn belül felmond. Federico azzal vádolja Flort, hogy meg akarja hiúsítani az esküvőjét.

Flor figyelmezteti őt, hogy Franco zűrös ügyekbe keveredett, de a fiú nem hisz neki. Francót és Flort megkötözik a bunyósok, majd rájuk gyújtják az épületet. Matias és Federico elrohannak az esküvőről, és Federico kimenti Francót a lángoló épületből.

Navigációs menü

Amikor Franco elmondja, hogy Flor is odabent van, Federico visszamegy, és kétségbeesetten keresi. Végül az eszméletlen lányt sikerül kivinnie az épületből. Delfina tombol a delmenhorst ismerősök, amiért a vendégsereg előtt a vőlegénye faképnél hagyta. Flor a kórházba szállítás után sem tér magához. Federico mindvégig mellette marad. Delfina és Malala is bemennek a kórházba.

Malala máris Flor temetésére készül. Végül Flor magához tér, de átmeneti amnéziája miatt nem tudja, ki kicsoda. Delfina elhiteti vele, hogy ő flört angyal legjobb barátnője, és Franco a szerelme. Roberta megpróbál segíteni Flornak, hogy visszatérjenek az emlékei. Delfina őrjöng, amiért Federico elküldte Ricket, és eltávolította az esküvői kellékeket. Beba megfenyegeti Malalát, hogy mindenkinek elárulja, Flört angyal sosem született fia. Flor visszanyeri az emlékezetét. Delfina legurul a lépcsőn.

Federico orvost hív hozzá, de a lány nem engedi, hogy megvizsgálja, nehogy kiderüljön, hogy nem is terhes. Franco elhatározza, hogy felkutatja Flor apját. Beba mindenkinek elmondja, hogy ő Malala testvére. Malala őrültmek flört angyal fel, és elmegyógyintézetbe viteti. Flor flört angyal Maximilianóval, és azt hiszi, a tündérei küldtek neki egy új szerelmet.

Fogalma sincs arról, hogy a gyerekek intézték neki interneten a randevút. Delfina egy anyakönyvvezetőt hív a házba, hogy azon nyomban összeadja Federicóval.

flört angyal ingyenes társkereső ukrajna

Federico tintát önt a személyi igazolványára, hogy ne tudjanak összeházasodni. Malala lefizeti volt férje lakásának gondnokát, hogy azt hazudja, ő Flor édesapja. Lorenzo felhívja Delfinát, hogy meg ne próbáljon feleségül menni Federicóhoz, mert nagyon megbánja. A lány megijed, és lefújja a házasságot. Megjelennek Dominique szülei, és összevesznek azon, kinél legyen a kislány. Dominique nem akar elmenni velük. Federico felkeresi Flort Tita panziójában, hogy felköszöntse a születésnapján, és hogy rávegye, költözzön vissza, de a lány hajthatatlan.

Delfina és Malala kétségbeesetten keresik a Lorenzo által küldött leleplező kazettákat. Flor öregasszonynak öltözve dadusnak jelentkezik a Fritzenwalden házban. Flort senki sem ismeri fel, Petrovna dadusként a gyerekek közelében lehet anélkül, hogy megszegné ígéretét, miszerint soha többé nem tér vissza. Franco a flört angyal találkozik Amélie-vel, de amikor udvarolni próbál neki, kiderül, hogy a lány férjnél van. Delfina a szemétbe dobja Flor ajándékait, melyeket Federico tett ki a lány kedvenc fája alá.

Bata legénybúcsút lovebook társkereső, Sofia flört angyal féltékeny lesz, és a lányokkal követik a fiúkat a sztriptízbárba.

Tartalomjegyzék

Delfina legurul a lépcsőn, amikor Flort és Federicót csókolózni látja. Paloma mindent elkövet, hogy Julietának álcázva magát, Matias közelében legyen. Delfina azt mondja Federicónak, hogy szakítsanak, de arra nem számít, hogy a fiú örül majd a hírnek. Hogy Federicót a bűntudat Delfinához láncolja, Hány kislemez berlin és Malala kitalálják, hogy Delfina elveszítette a gyereket.

A lány eljátssza, hogy szenved nem létező babája elvesztésétől. Flor felajánlja, hogy társkereső oldal tiilt vélemények végéig Delfinát fogja szolgálni, amiért miatta veszítette el a gyereket.

Federico elmondja a testvéreinek, hogy Delfina elveszítette a gyereket. Mindenkit nagyon megrendít a hír, és a gyerekek megígérik, hogy ezután figyelmesek és kedvesek leszenek hozzá. Sofia szabályokat szab Batának a további közös életükhöz. Federico és Franco megpróbálják lebeszélni Flort a Hamupipőke-szerepről, de Flor ragaszkodik ahhoz, hogy Delfinát szolgálja.

Malala betársul a fodrászszalonba. Beba előkeríti Cocát, az édesanyjukat, így Malala már nem tagadhatja le, hogy Beba flört angyal a testvére. Delfina megesketi Flort, hogy ezután távol tartja magát Federicótól. Nico felajánlja Palomának, hogy lakjon a házukban.

Facha rábeszéli Batát, cserélje le a zárat a lakáson, hogy mielőbb megszabaduljon a zsarnokoskodó Sofiától. Lorenzo utasítja Palomát, hogy költözzön a Fritzenwalden-házba.

flört angyal keresek men aquarius

Malala Flor egyik mágikus amulettjével a kezében kis híhán elárulja a lánynak, hogy ő valójában Alberto lánya. Paloma megpróbálja elcsábítani Francót. Nico dühöng, hogy a jóképű ikertestvére lecsapja a kezéről a vak lányt. Malala elveszíti a naplóját, melybe minden titkát beleírta.

A füzet Federicónál köt ki. Malala és Delfina mindent elkövetnek, hogy visszaszerezzék, mielőtt Federico beleolvashatna.

Elhitetik vele, hogy a szörnyű titok, amiről beszélnek az, hogy Claudio Bonilla és Malala egymásba szerettek. Malala valóban kezdi beleélni magát abba, hogy Claudio szerelmes belé.