Flört kezek


Flörtölj, hogy jó napod legyen!

Épp ez a szép benne — bármi megtörténhet… Sokak szerint a egyetlen szabadon élő felér egy igazi művészettel.

Függetlenül attól, kinek, milyen testi adottságai vannak, flörtölni mindenki tud — más kérdés, hogy van-e hozzá elég bátorsága.

flört kezek

Pedig itt […] A flörtöt a kapcsolatok előfutára ként tartják számon, de az is megeshet, hogy soha nem látjuk viszont az illetőt. Pedig itt nem egy véresen komoly férfi-női csatáról van szó, hanem pusztán egy könnyed játékról, ami azt üzeni a másiknak- tetszel!

Mi a flört?

flört kezek

Flörtnek nevezzük két ember szerelmi játékát, jóleső kacérkodását, ami nem egyenlő az udvarlással és a megcsalással — bár megelőzheti azt. Sokszor nem is kellenek a szavak, olykor elég egy hosszabb szemkontaktus, vagy egy félszeg mosoly, és máris felizzik a levegő.

CÍMKÉK egészség érintés boldogság boldogság pszichológia Tudjuk, hogy a flört, a szándékát nézve általában komolytalan, a figyelem felkeltése a célja, nincs benne tervezés. De miért flörtölünk? Mióta flörtölünk? És hogyan?

Kutatások során bebizonyították, hogy azok a nők, akik több jelzést küldenek a férfiak felé, sokkal népszerűbbek és kelendőbbek, mivel flörtölés közben nő az önbizalom, valamint a szexuális vonzerő. A félénkebbek se keseredjenek el, ugyanis mindez tanulható, és minél többször próbálják ki magukat ilyen helyzetekben, annál inkább a mestereivé válhatnak.

További cikkeink a témában

Hogyan flörtöljünk? A női fegyverek tárháza szinte kimeríthetetlen, a lényeg, hogy csakis olyanokat válasszunk, amitől nem tűnünk mesterkéltnek és kétségbeesettnek.

flört kezek

A tipikus, gyakran használt jelek a következők: — hosszan és mélyen a másik szemébe nézünk, utána elkapjuk a tekintetünket, majd újra a rápillantunk — figyeljünk a testbeszédünkre! Teljes testtel forduljunk a kiszemeltünk felé, flört kezek vegyünk fel zárt testtartást pl. Ezzel a tudtára adhatjuk a vonzalmunkat.

flört kezek

Leginkább a nyakunkra, vállunkra, derekunkra hívjuk fel a figyelmet. Ahogy egy teniszmeccsnél, itt is egyfajta flört kezek játék bonyolódik le két ember között.

Megosztás a Facebookon Ha tudod, mit jelentenek az apró mozdulatok, a testtartás, az arckifejezések, jobban megérted mit gondol és mit akar egy férfi. Ez akkor is hasznos, amikor épp elkezdtek megismerkedni, vagy a flörtölés jeleit próbálod felfogni és a dolgok mögé szeretnél látni.

Sajnos néha megesik, hogy valamelyik fél antennái nem fogják a felé küldött jeleket, ebben az esetben a flört megszakad. Jó hír, hogy mi, nők másodpercek töredéke alatt vesszük az adást, függetlenül flört kezek, hogy mi magunk mennyi jelet bocsátunk ki.

Account Options

Tehát ha egy számodra szimpatikus férfi kokettál veled, bátran viszonozd! Ezzel szemben a teremtés koronái már kicsit ügyetlenebbek, nekik nehezebb megfejteni a kódolt üzeneteket. Ezért van az, hogy vagy nem mernek lépni, vagy épp ellenkezőleg, túlságosan is intenzíven legyeskednek körülöttünk.

Semmi konkrét szándék, csak könnyed, céltalan kotorászás a férfikínálatban, s ki tudja, mi kerül horogra. Ennek részben az is oka, hogy sokszor még maguk a nők sem tudják, pontosan mit akarnak. Néha csak kicsit flörtölni.

Ne játszd az elérhetetlent! Ha megkérdezel 10 férfit, hogy melyik hírességet választaná inkább, Victoria Beckham-et, vagy Drew Barrymore-t, abból 9 biztosan az utóbbira szavazna. Hogy miért?

Mert közvetlenebb és kedvesebb a kisugárzása, valamint az örök mosolygásával mindenki szívébe be tudja magát lopni. Victoria hiába felel meg jobban a mai szépségideálnak, jégkirálynő stílusa inkább ellenszervet vált ki a férfiakból, mint szexuális vonzalmat.

Tehát ha el szeretnéd érni, hogy közeledjenek feléd a pasik, próbáld magad lazának és nyitottnak mutatni, így nagyobb eséllyel kerülhetsz flört-gyanús helyzetekbe!