Flört meh


flört meh

A szerelemtípusokról Robert Sternberg azt állítja, hogy a szerelemnek három fő komponense létezik: az intimitás, a szenvedély, és az elhatározás vagy elkötelezettség. Unalmas értekezlet.

flört meh

Gondolataid mindenhol járnak, csak az irodában nem. Kavarognak, csapongnak, képtelen vagy összeszedni őket. Csak lenne már vége, gondolod, amikor a belép az új marketingigazgató. Barnán, ezer foggal mosolyogva.

FIGYELMEZTETÉS

Mint a villám, hasít a látvány érzékeidbe. Hirtelen rengeteg megvalósításra váró ötleted támad. Önkéntelenül kihúzod magad, babrálni kezdesz a hajaddal. Még nem akarsz semmit, hiszen azt sem tudod, kicsoda.

Éppen másvalakibe szerelmes? Még eszed ágába sincs kikezdeni vele. Tested azonban már jelez.

Anda Disekat Sementara Waktu

Tág, csillogó pupilláid látványa szinte tudat alatt, szavak nélkül közvetíti felé az üzenetet: érdekelsz. Az értekezlet hirtelen nagyon fontossá válik, s te jól érzed magad. Ne ellenkezz.

Az érzés úgyis erősebb. Nézz egyenesen a szemébe! Aztán majd csak lesz valahogy.

Bár a mai rohanó, lényegre törő, szingli világban látszólag az egyszerű, "nálam vagy nálad És persze minden pasi imádja, ha megpróbálják elvarázsolni. Játszma ez, amelyet a legtöbb nő ösztönösen is jól csinál. A flört megemeli vérünkben a boldogsághormonok szintjét, arcunkra kellemes pírt varázsol, bőrünk tónusa teltebb lesz, teljesítményünk megsokszorozódik. A flört flört meh ad, feltölt energiával, kiteljesít.

Szimpatika főoldal

Bár nem az a célja, mégis előfordul, hogy egy könnyed flörtből hosszú, tartós kapcsolat, házasság születik. A flört lehetőség, ígéret, vágyfokozás. Még nincs benne testiség, csak annak ígérete.

Nem bűn, de izgalom.

flört meh

A flört testbeszéd. Amikor flörtölsz, testtartásod megváltozik, pupillád kitágul, légzésed szaporább lesz, bőröd illata is megváltozik.

Account Options

Ha tetszik neked egy pasi, testedben olyan biokémiai változások történnek, melyeket biztosan érzékel a másik. Tegyük fel, visszanéz. Te persze azonnal elkapod róla a tekinteted. Hiszen csak véletlenül felejtetted rajta a szemed, mondja a mozdulatod.

flört meh

Kis zavart máshová nézés ilyenkor jól jön. Hiszen ismered a játék szabályait.

flört meh

Most ő jön. Te úgy sem nézel rá még egyszer, csak azért se.

flört meh

Folytassa ő! És persze folytatja is. Érzed a bőrödön, hogy rád néz, de még vársz.

Kapcsolódó kérdések:

Hadd nézzen! Szerencsére kisminkelted magad, a világoskék pulóvered is jól flört meh a szemed színéhez, hajadba túrsz hát. Mellesleg megigazítod a szoknyát, mert felcsúszott. Naná, hogy néz. Csak nehogy abbahagyja.

  • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?
  • Csak azért, mert előre enged a sulibüfében, vagy mosolyogva köszön a folyosón, sajnos még nem biztos, hogy álmaid pasija is ugyanazt érzi irántad, mint te iránta.
  • Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
  • Kapcsolat kedvezmények
  • Fiúk! Ha kölcsönös flört után egy lány azt mondja nektek, hogy legyetek csak