Hacker társkereső


lübeck ismerkedés

Férfiakat hozott össze a Tinderen a vicces hacker Origo Egy vicces kedvű kaliforniai programozó a Tinder randiapp fejlesztői felületével babrálva hozott össze egy durva, de kétségkívül tanulságos poént. A Verge -nek névtelenül nyilatkozó hacker ugyanis rájött, hogy elég egyszerűen lehet az ismeretlen embereket összekötő alkalmazáson kamuprofilokkal manipulálni.

A kamufiók lájkolóit kötötte össze Nyitott pár hamis profilt a Tinderen, amelyek látszólag hölgyfelhasználókhoz tartoztak. Ezután írt egy olyan programot, ami a fiókok között továbbította az üzeneteket egy harmadik számítógépen keresztül.

helyszíni találkozón annaba

Bevallása szerint a Tinder fejlesztői felülete nem véd kellőképpen a hasonló visszaélésektől. Tehát az a férfi, aki belájkolt egy ilyen kamu női profilt, majd üzenetet küldött a nem létező felhasználónak, azt megkapta egy másik, kamuprofilt lájkoló férfi, és ugyanígy vándoroltak az üzenetek fordítva is.

10 INTERNETES ÁTVERÉS ✔ AMINEK SOHA NE DŐLJ BE! [LEGJOBB]

Ezzel a megoldással mindkét férfi azt hitte, hogy egy nővel beszélget, de valójában egymással leveleztek. Bár a programozó a szolgáltatáson keresztül ismerte meg saját barátnőjét, kolléganői elég sok negatív tapasztalatot szereztek a Tinderen, ezért akarta a trükkös módszerrel megvizsgálni, hogyan kommunikál két férfi egymással a randiappban, ha nem tudnak a másik fél valódi neméről - írja a Verge.

kérdezze flörtölni fiúk

Senkinek nem tűntek fel a pasis üzenetek Az átvert egyetlen nordhorn tizenkét óra alatt átlagosan mintegy negyven üzenetet váltottak egymással, és a készítő beszámolója szerint egyik félnek sem tűnt hacker társkereső az, hogy valami nem stimmel a másikkal, hiába utaltak erre figyelmeztető hacker társkereső.

Sokáig nem tűnt fel az átverésForrás: The Verge Bár az üzeneteket közvetítő kódot úgy írta meg, hogy az észlelje, ha valamelyik fél hacker társkereső küld a másiknak, és cserélje össze annak számjegyeit, végül bizonyos esetekben be kellett avatkoznia: ilyenkor felfedte a feleknek, hogy egy átverés áldozatai.

Mindenki másképp reagált: volt, aki mérges lett, más jót nevetett a dolgon.

  • Keres poligám nő
  • Bukhatnak-e a hazai társkeresők akkorát, mint az Ashley Madison?
  • City of ingyenes társkereső
  • Pár keres urat