Hiba társkereső, 10 gyakori hiba, ami miatt nem találunk párt az interneten | VagyokNeked Blog


Számos oka lehet annak, ha valaki régóta nem talál párt, akármennyire is vágyik rá. A legtöbben talán úgy gondolják, hogy az időhiány a legnagyobb akadály az ismerkedésben, míg mások úgy érzik, nem olyan partnerekkel hozza őket össze a sors - vagy a társkereső - akik igazán passzolnának hozzájuk.

Azonban nem mindig csak külső tényezők állnak a hosszú távú szingliség hátterében. A párkeresőknek van egy igen gyakori szokása, ami meggátolja a boldogságot, és azt, hogy megtalálják a szerelmet.

ismerkedés leipzig környék társkereső chatbots a messenger

Halogatni és várni a jobbra Samantha Burns párkapcsolati tanácsadó szerint sokan egy irreálisan tökéletes partnert képzelnek el maguknak, akivel azonnal megvan a kémia, első látásra egymásba szeretnek. Ezért, ha nem így történnek a dolgok, akkor alig akarnak esélyt adni a másiknak. Ha felbukkan egy lehetséges jelölt az életükben, aki nem pont olyan, amilyenre vágynak, akkor csak halogatják a randevúkat.

társkereső oldalak luxemburg portugál férfi társkereső

Sorra lemondják vagy elnapolják hiba társkereső találkákat, alig-alig válaszolnak az üzenetekre, mert abban reménykednek, hogy jön majd egy jobb partner. A szakértő szerint ez az online randizás során fordul elő a leggyakrabban, hiszen ott csak egy-egy képet látnak a másikról az emberek, és, ha az nem olyan tökéletes, akkor nincs elég motivációjuk a találkozásra.

meet mérkőzés társkereső svájc agence meeting sherbrooke

Ez viszont hatalmas hiba lehet. Alexis Meads randi-coach szerint egyesek azért csinálják ezt, mert félnek, mások viszont azért, mert jobbra várnak.

az ember keres elrendezés mark rosenfeld több társkereső

A szakértő hangsúlyozta, hogy, ha valaki hosszú távú párkapcsolatra vágyik, akkor esélyt kell adnia legalább néhány találkozó, egy-egy hosszabb beszélgetés erejéig azoknak is, akikbe nem szeret bele első látásra. Hiszen gyakran előfordul, hogy a legjobb kapcsolatok, hiba társkereső legnagyobb szerelmek csak kicsit később alakulnak ki.

pártkereső társkereső egyetlen olsberg

És persze az sem biztos, hogy a tökéletes testű pasi stílusában, személyében is olyan álompár lesz majd élőben.