Hipnózis flört


Szamosi Éva klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichodráma pszichoterapeuta, hipnoterapeuta IPE Szakterületek: egyéni és csoportpszichoterápia, párterápia, pszichológiai tanácsadás, ÉN-erősítés, stressz-kezelés, serdülő-krízisintervenció, relaxáció, KIP-szimbólumterápia.

A terápiás módszerek a kliens és a probléma függvényében alakulnak. A felsoroltakon kívül a terápia alapvető részét alkotják a feltáró verbális pszichoterápia; illetve a kognitív-viselkedésterápia és a tranzakcióanalízis. A rendelés kötetlen formában, kellemes környezetben zajlik.

hipnózis flört

A hipnózis flört igény és szükség esetén pszichiáterrel közösen, gyógyszeres kezeléssel egybekötve is folytatható. Módszerek: egyedi, hazánkban kevésbé elterjedt megközelítéssel, rövid-terápiás módszerekkel dolgozom, melyek alapja az Ericksoni Pszichoterápia további info a www.

hipnózis flört

Az Ericksoni Pszichoterápia keretei között indokolt esetben hipnózist is alkalmazok. A beszélgetések kötetlen formában, kellemes környezetben az I. A jelentkező személyiségéhez és a hozott probléma kezeléséhez leginkább hatékony pszichoterápiás módszereket alkalmazok integratív megközelítéssel, elsősorban hipnoterápiát, neurolingvisztikus programozást és autogén tréninget. Zuglóban van a rendelőm.

hipnózis flört

Kispesten van a rendelőm, telefonszámom: Dr. Kelemen Pál és Péter fogorvosok Dental Center - Rendelőnk specialitása a feszültségmentes fogászati kezelés és a fogbeültetés. A beavatkozások nagy részét hipnózisban illetve hipnotikus kummunikációban végezzük. A belvárosban van a rendelőnk, telefonszáma: ,

hipnózis flört