Ingolstadt tudják


ingolstadt tudják

Sport TV A különbség az, hogy itt a feltörekvő együttes fogadja először a bent maradni kívánót. Stefan Kutschke és a szakállas dán Björn Poulsen sokat tehet Wiesbadenben a hazai Wehen támadásainak megállításáért Fotó: Getty Images A wiesbadeni Wehen a direkt feljutó bajnok Osnabrück 76 pont és a második Karlsruhe 72 mögött szerezte meg a 3.

Ellenfele az Ingolstadt lesz, amely az utolsó bennmaradó Sandhausentől három ponttal elmaradva, de a már kieső Magdeburgot néggyel megelőzve lett a Kevesen tudják, hogy a hatvanas évek magyar futballzsenije, Varga Zoltán németországi edzőkarrrierjének egyik korai állomása éppen az MTV Ingolstadt volt ban, amely aztán az másik helyi klubbal, az ESV-vel egyesülve ben hozta létre a város mai reprezentatív klubját.

A két csapat korábban hat alkalommal csapott össze és között, a háromszor két bajnoki csatájukra három különboző bajnoki szinten került sor, a Reginalliga Südben IV.

A 6 ingolstadt tudják összmérlege: 1 Wehen-győzelem, 2 döntetlen és 3 Ingolstadt-siker.

ingolstadt tudják

Most, kilenc évre rá mindenképpen megmarad köztük az osztálykülönbség, csak az a kérdés, melyikük folytatja ősztől a másod- és melyik a harmadvonalban. Az ingolstadiak társulata sokkal ingolstadt tudják a horvát Buric és az osztrák Knaller kapus mellett két brazil, Lucas Margao és Paulo Otávio, a kameruni Marvin Matip a liverpooli, válogatott Ingolstadt tudják öccseaz albán Mavraj és a dán Björn Poulsen a védelmet, a török Cenk Sahin az összes korosztályos válogatottat megjárta Utől Uigaz izraeli Almog Kohen, az osztrák Kerschbaumer a középpályát, a paraguayi Lezcano és az ugyancsak osztrák Röcher a támadósort erősíti.

Nem véletlen a sok osztrák, Ingolstadt mindössze km-re van Salzburgtól, a határhoz legközelebbi nagyobb bajor város.

ingolstadt tudják