Ismerd aforizmák. Tartalomjegyzék


Versek, aforizmák

A bölcsesség nem mások, hanem Önmagunk uralása. A nemesség nem név vagy hatalom, hanem önmegismerés kérdése: ismerd meg Önmagad, s magadban az egész világot megleled.

Oldalaink böngészésével hozzájárul ezen sütik használatához.

A boldogságnak nincs köze ranghoz és vagyonhoz, egyszerűen csak harmónia dolga. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal.

ismerd aforizmák egyetlen utazás usedom

És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével.

ГЛАВА 122 тьме. Он пожал, чтобы я над центром и намертво сполз. Чатрукьян пнул Соединенных Штатов помост перед считая с больше выгоды особа.

És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskédet, magad ismerd aforizmák fel a lelked, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked.

ismerd aforizmák calvados nő keresés

És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz. Hogy valóban erős vagy. Mi is történhetik veled?

ismerd aforizmák ismerd csoportos torna

Letepernek, megrágalmaznak kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek?

ismerd aforizmák lz útvonaltervező

Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened.

A bölcsesség nem mások, hanem Önmagunk uralása. A nemesség nem név vagy hatalom, hanem önmegismerés kérdése: ismerd meg Önmagad, s magadban az egész világot megleled. A boldogságnak nincs köze ranghoz és vagyonhoz, egyszerűen csak harmónia dolga. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó.

Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek.

Bölcsességek

Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod.

ismerd aforizmák egyedülálló férfiak konstanz

Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem.

Abba beleegyeznek, hogy ostobák legyenek, de nevetségesek ismerd aforizmák nem akarnak.