Ismerd autómárkák. 60 másodperced van rá, hogy minél több autómárkát felismerj


Ausztráliában nagyon komolyan épül a hidrogénipar.

freiberg társkereső

A részben megújuló forrásokból származó elektromos árammal, vízbontással, részben némileg aggályos módon fosszilis energiaforrásokkal, bár elvileg a gyártás során keletkező CO2 megkötésének kötelezettségével gyártott gáz nagy részét Japán fogja felvásárolni, de a helyi energetika és közlekedés is számíthat az új energiahordozóra.

Ezt ismerte fel egy üzletember, Brendan Norman, aki korábban a világ több pontján is dolgozott autós projektekben többek között mint a VW és az Audi kiemelt tisztviselője és egy brit ismerd autómárkák vállalkozásban, a Riversimple-ben is szerepet vállalt.

Az ő nevéhez kötődik a H2X márka, amelynek első modellje egy szabadidő-autó, a Snowy lesz a tervek szerint.

túrázás singles svájc

Viszont a szónak Ausztráliában különös jelentősége van: aki ezt ott meghallja, rögtön a Snowy Mountains-ra, a kontinens legmagasabb hegységére gondol és így már rögtön kifejezetten izgalmassá válik a név.

Norman nem csak az autógyártás elindítását tűzte ki célul, töltőállomás-hálózatban is gondolkodik.

barátságos társkereső párok

Tervei szerint mire az egyelőre csak renderelt képeken látható kocsi piacra kerül - ami re várható - legalább hidrogénkútjuk is működni fog majd, amelyek már reális üzemben tartási lehetőséget kínálnak az egy feltankolással kb. A BMW nemrég jelentette behogy hamarosan érkezik az ő kocsijuk is.

ő keresi meg a családi alapítvány

Ha a H2X márka elindul, Ausztrália autóipara akár komoly tényezővé is válhat a jövő mobilitásában. Mi ismerd autómárkák a hidrogénautó, hogyan működik és mi a szerepe az autózás jövőjében?

Ebben a cikkben e lmondjuk!

szilveszter egyetlen párt 2021 mainz

Ha tetszett ez a cikk, kövess minket a Facebookon is!