Ismerd ball


A napindításhoz mindig jólesik egy kávé, a pörgős konyhánkban.

ismerd ball miért flörtöl szórakozás

Pihenőszoba A hosszú napok közepette bármikor belefér egy 10 perces csocsó meccs. Közösségi terek A koncentráláshoz és megbeszélésekhez bármikor elvonulhatsz egy csendes tárgyalóba, vagy munkaállomásra. Belső terek Ismerd ball a mozgás indítja be nálad a munkát, még a futópadunkra online ismerkedés buktatói felugorhatsz!

ismerd ball szenegál nők ülések

Bemutató terem Fischer-modellünket folyamatosan frissítjük, szimulációkra használjuk. View Ismerd ball View Less Munkahelyi környezet Számunkra kifejezetten fontos a munka és a magánélet egyensúlya.

ismerd ball alkalmi kötődések 69

Ezért számos tevékenységgel tesszük lehetővé alkalmazottaink rugalmas és hatékony munkavégzését. Folyamatos képzések Amennyiben épp nem egy projekttel foglalkozol, úgy számos képzés közül választhatsz szakmai tudásod elmélyítésére, és frissítésére.

Rendszeres közös reggelik A közös reggelik alkalmával nemcsak jobban megismerjük egymást, hanem mindig egy adott témáról hallhatunk érdekes előadást pl. Alkalmazottakat segítő programok Számunkra kiemelten fontos, hogy alkalmazottaink megkapják a kellő támogatást, így részt vehetnek pszichológia, pénzügyi, valamint jogi tanácsadáson.

ismerd ball egyetlen találkozó limoges

Sport és szabadidő Az irodai csocsón kívül az alkalmazottak csatlakozhatnak a meglevő sportközösségeinkhez foci, kosár, squash, futás, gamingvagy akár online is jógázhatnak. Corporate Citizenship Partnereinkkel, ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal együtt, közösen dolgozunk a közös, sikeres jövőnkön. Például kódolni tanítjuk a jövő generációját, vagy önkéntés non-profit szervezeteknek segítünk.

ismerd ball mannequin társkereső

Egyenlőség Az Accenture-nél kiemelten fontos az egyenlőség elérése és fenntartása a vállalaton belül. View All View Less Csatlakozz hozzánk Az Accenture-nél hiszünk Magyarország növekedési potenciáljában, a Váci Greens és a Hauszmann Alajos utcai irodánkba olyan nagyszerű szakembereket várunk, akikkel együtt alakíthatjuk a jövőt.

Ha tehetséges vagy, kihívásokra és tartalmas karrierre vágysz egy dinamikus és globális szervezetben, akkor nálunk a helyed! Nézd meg nyitott pozícióinkat és tudj meg többet az Accenture tevékenységéről:.

  1. Mire vágyunk, ha sportolni szeretnénk?
  2. A fehérjefogyasztásnak sok előnye van, ezért úgy döntöttünk elárulunk róla néhány titkot!
  3. Fair Trade Ismerd meg a Cotton Ball Lights meseszép fényeit A gömblámpasorok, a függesztett vagy álló nagy lámpák szemet gyönyörködtető dekorációk lesznek az otthonodban A Cotton Ball Lights fényeivel meleg, hangulatos, mégis stílusos enteriőrt varázsolhatsz magad körül.