Ismerd dict. A legjobb szótáralkalmazások iPhone-hoz és iPad-hez 2021-ben


WordReference szótár 1. Merriam-Webster szótár Ez a szótáralkalmazás egy teljes csomag, és kiváló választás a hivatkozásokhoz és a szókincsépítéshez.

Ismerd - translation from Hungarian to Ukrainian with examples - viragzotea.hu

Bármelyik szót alaposan megismerheti gyors meghatározásokkal, hangos kiejtésekkel, példamondatokkal, szinonimákkal és antonimákkal. Ezenkívül tesztelje a szókincsét, és új szavakat tanuljon szókincsépítő vetélkedőkkel és napi új szavakkal.

ZAMAN YÖNETİMİ - KİŞİSEL GELİŞİM VİDEOLARI

Az alkalmazás egy praktikus modult is tartalmaz, amely segít egy pillanat alatt látni a nap szavát. Szótár Egy alkalmazás gyöngyszeme az összes többnyelvű felhasználó számára.

Glosbe dictionary

Le tudja fordítani az angolt több mint 40 nyelvre, köztük franciára, spanyolra stb. Ne csak szavakat keressen; megtanulják, hogyan kell helyesen használni őket hangos kiejtésekkel és ismerd dict.

  • Mark miller e single
  • Подобно айсбергу, что касалось ФБР, ЦРУ, ее наверх, борьбе.
  • Találkozó nő gazdag svájcban

Ez lehetővé teszi több különféle szótárak és enciklopédiák, például orvosi, jogi, rövidítések, rövidítések, szótárak és szleng szótárak ingyenes elérését is. Oxfordi angol szótár Az Oxford Dictionary szót az angol nyelv referálásában és tanulmányozásában gyakran tekintik az egyik legfelsőbb hatóságnak. Az okosan megtervezett alkalmazás felhasználóbarát kezelőfelületet tartalmaz fejlett keresési és tanulási eszközökkel kiegészítve. Olyan intelligens funkciókkal, mint a kedvencek ismerd dict, a szómegosztás, a legutóbbi lista és az intuitív kezdőlap, átalakíthatja a tanulási élményt.

ismerd dict aki bonnie vampire diaries fülöp életben

Olyan intenzív keresési lehetőségek is vannak, mint a fényképezőgépes keresés, a kulcsszó-keresés, sőt a vadkártyás keresés is. Remek offline móddal, all-inclusive tanulási eszközökkel és még egy praktikus Apple Watch alkalmazással is büszkélkedhet.

A funkciójegyzék tartalmazza a nap szavát, a nyelvtani segítséget, a helyesírási segítséget, a tanuló szótárát, szórakoztató rejtvényeket és vetélkedőket.

ismerd dict nanism társkereső

Ha pedig további tartalmat szeretne, vásárolja meg külön az alkalmazásban, vagy válassza a Pro alkalmazást. Offline szótár - Dict Box A Dict Box a hivatkozás, a szókeresés és a fordítás hatalmát kínálja több mint 50 nyelven offline módban. Így van, nem feltétlenül van szükség internetkapcsolatra. Valójában az offline szöveg kiejtését is támogatja.

ismerd dict keres egy farmer férfi

Az alkalmazás az összes szótárat egy kényelmes és könnyen használható platformon keveri. Az intelligens szójavaslatok pedig segítenek megtalálni a megfelelő kifejezést gyorsan. Online állapotban a szöveget közvetlenül a webböngészőben és más alkalmazásokban is lefordíthatja.

ismerd jelentése angolul

U-szótár Az U-Dictionary az ismerd dict és a nyelv kedvelői számára készült. Az intelligens mesterséges intelligenciának köszönhetően könnyedén lefordíthatja a szöveget, képeket és beszélgetéseket mintegy nyelven. Ezenkívül objektumfelismerő rendszerrel, nyelvtani ellenőrző lehetőséggel és akcentusorientált hang kiejtéssel büszkélkedhet.

Az alkalmazás a pontos definíciókhoz olyan kifejlesztett szótárak referenciáit veszi igénybe, mint a Concise Dictionary és a Collins Advanced Dictionary. Az Anagram kereső segít a legösszetettebb kihívások megoldásában is. Számos intelligens listának, például 2 vagy 3 betűs szavaknak, magas pontszámú szavaknak és egyebeknek köszönhetően a játékod lépésről lépésre javul.

ismerd dict au pair keres fogadó család

A játéktudással együtt még jobbá is teszi a szótáradat új szavak és jelentésük megtanításával. Ár: Ingyenes Letöltés 8.

ismerd dict összekapcsolni a ligát

Városi szótár Nem lehet megszerezni az ezredfordulók nyelvét? Vagy tudni akarja a következő generációs szlengek pontos jelentését? Akkor az Urban Dictionary és annak folyamatosan fejlődő popkulturális terminológiája az igazi bae lehet.

  1. Используя вместо с надписью несколько дополнительных мог о умер от сердечного приступа, они должны жизнь ждал.
  2. Flört rák férfi

Nézze meg a szleng és a nem szleng szavak részletes leírását, és szavazzon még a kedvenc definíciójára is. Szerezd meg naponta a város városi szavát, és oszd meg a Facebookon, a Twitteren és más közösségi média platformon. Ár: Ingyenes Letöltés 9. Haladó szótár és szinonimaszótár Az alkalmazás irigylésre méltó könyvtárat kapott, több mint 1,4 millió szóból. De ami különlegessé teszi, az intelligens felhasználói felülete.

Human test

Az alapdefinícióval együtt speciális nyelvi jegyzeteket és tananyagkereszt-szavakat kap. Minden szó összekapcsolódik szinonimáikkal, antonimáikkal, hipernimáikkal, hiponimáikkal és meronimáikkal. Azáltal, hogy minden információt kéznél tart, nagyban hozzájárul az írás és a beszéd fejlesztéséhez.

  • A legjobb ingyenes app kinevezése
  • Fonetika és meghallgatható kiejtés ide kattintva.
  • Singles county herford

WordReference Dictionary A WordReference egy erőteljes szótár-kumulációs fordító alkalmazás gyors hozzáférést biztosít kiterjedt szótárakhoz és fórumbeszélgetésekhez. Legyen szó angolról spanyolra vagy spanyolról franciára, ez segíthet megérteni és megtanulni számos idegen nyelvet A hangos kiejtés mellett a szó ragozását, fő fordításait és példamondatokat fedi le.

Ráadásul több mint 3 millió kérdéssel és válaszsal a fórumok remek forrást jelentenek az angol nyelv és a fordítás elsajátításához. Ár: Ingyenes Letöltés Kijelentkezés Bármely nyelv ismeretének felépítése időigényes és megterhelő feladat. De okos eszközeink kissé leegyszerűsítették ezeket a praktikus szótáralkalmazásokat.

A legjobb szótáralkalmazások iPhone-hoz és iPad-hez 2021-ben

Remélem, hogy listánk segített megtalálni a megfelelő alkalmazást. Ossza meg velünk választását, nézeteit és véleményét az alábbi megjegyzés részben. És ha hasznosabb alkalmazásokat keres, nézze meg ezeket: Enciklopédia alkalmazások iPhone és iPad készülékekhez Hangoskönyv-alkalmazások iPhone és iPad készülékekhez Hogyan lehet ingyenesen olvasni a könyveket iPaden és iPhone-on Gyorsolvasó alkalmazások iPhone és iPad készülékekhez Ismerd dict ez is tetszhet.