Ismerd jga


ismerd jga

A Közélet Iskolája további programjairól ezen a linken található információ. A Debrecinerrel és a Nyomtassteissel közös sajtó-estjünkre szeretettel várnak minden érdeklődőt Debrecen Szabad Terébe, a Malterbe.

ismerd jga

A panelbeszélgetés központi témái a sajtószabadság és a sajtóperek lesznek. Tóth Balázs, a Magyar Helsinki Bizottság állandó megbízott ügyvédje - sok nyertes sajtóperrel a háta mögött.

Leszokni a jóga dohányzásról

Időpont: szeptember További információ ezen a linken. A Magyar Helsinki Bizottság menekültügyi programja jogász munkatársat keres A jogász munkatárs a Magyar Helsinki Bizottság budapesti irodájában, legalább heti 30 órában vesz részt a Bizottság menekültügyi programjának munkájában.

ismerd jga

Ennek keretében a menekültügyi programvezető és társelnök irányításával a munkatárs feladatai: a Magyar Helsinki Bizottsághoz jogi segítségért forduló külföldiekkel való személyes konzultáció, az egyéni ügyekben felmerülő jogi kérdések megválaszolása, folyamatos együttműködés a menekültügyi programban dolgozó jogászokkal és ügyvédekkel, jogi háttérkutatás, esetjog-kutatás, beadványok előkészítése, országinformáció-kutatás és fordítás, a Magyar Helsinki Bizottság által képviselt ügyek szakmai szempontok szerinti rendszerezése, összegzése képviselőként eljárás közigazgatási hatósági ismerd jga.

Jelentkezési határidő:

ismerd jga