Ismerkedés 40+


Van diplomája, ismerkedés 40+ lakása, hobbija és sok tapasztalata a társkeresésben.

Az online randizás nem véletlen népszerű, hiszen egyszerű, és főleg azoknak kedvez, akiknek alig van ideje kimozdulni. De azoknak is nagy segítség, akik szégyenlősek a személyes ismerkedéshez. A társkereső oldalakon sem egyszerű azonban párra találni.

Most arról mesél, hogy mennyi esélye van egy nőnek, ha elhagyja a negyedik X-et. Nincs mit szépíteni, nemrég elmúltam 40 éves.

A tények makacs dolgok, és ezek sokszor negatívnak tűnnek, de azt elvárni, hogy valaki adja lejjebb az igényeit képmutatás lenne. Kicsit ahhoz hasonlít, ismerkedés 40+ nők randizgatnak olyan pasikkal, akikről tudják, hogy nem jönnek be wiesbaden egyedülálló nők, aztán a lelkifuri tompítására megpróbálják a barátnőjükkel összehozni Elismerem, ha valaki férfi még szeretne gyereket, tényleg nem a es nők a legideálisabb választás, függetlenül attól, hogy van-e a nőnek gyereke vagy nincs.

ismerkedés 40+

Érzésekről is írok, és rossz érzés 40 feletti nőként boszorkánynak lenni, akit kiátkozott a falu. Az én tapasztalataim szerint a 45 körüliek jöhetnek szóba, vagy a még idősebbek. Lehangoló, de tény egy 42 éves pasi vidáman válogathat ez valós válogatás vagy illúzió?

ismerkedés 40+

Ráadásul, akiknek már van gyermekük, vagy nem szeretnének, azok a srácok ugyanúgy leírják a es nőket. Ennyire csak a kor számít?

40 felett a randidzsungelben

Ebben az esetben miért van nagyobb esélye egy 5 évvel fiatalabb lánynak, mint nekem? Nem tudom, de látom, tapasztalom, hogy drasztikusan csökkenek az esélyeim.

Társkeresés 40 felett — erről nem igazán hallunk a médiában. Pedig a 40 feletti társkeresők a leggyorsabban növekvő csoport az online társkeresőkön. Sajnálatos, hogy a válási statisztikák egyre feljebb és feljebb kúsznak, tehát minél idősebb valaki, annál valószínűbb, hogy már túl van egy-két zátonyra futott házasságon, és megint társat kell keresnie és találnia. Ha még sohasem kerestél társat, akkor a társkeresés 40 felett nagyon ijesztőnek tűnhet első ránézésre.

Véleményem szerint a es korosztály ismerkedését nehezíti, hogy sok minden az újrakezdésről szól. Ha tanultál már valamit újból - akár nyelvet, akár valamelyik tárgyat ismételt vizsga miatt az egyetemen - ez ahhoz hasonló érzés, csak nagyban, mert itt az életed, adott esetben a "vagyonod" a tét.

Mert 40 év felett már nem évekig járogattok, felgyorsulnak az események, és hol húzod meg a határt, ha pl.

ismerkedés 40+

Hiszen ti már pár vagytok, neked ott a számládon a pénz Ki tudja, mennyi ideje gyűjtögeted, lehet az a jövő évi nyaralásodra, vagy bármilyen egyéb, más dologra félretett pénzed. Emlékeztek a Kaméleon című filmre? Hasonló eset történt egy barátnőmmel is, óvatos vagyok.

Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Szerintem aki már jutott egyről a kettőre, és van veszíteni valója az tudja, miről beszélek. ÉS akkor következzen ugyanennek a témának a lelki oldala: hány pasi nem férfi akarja kihasználni, hogy a es nők igyekeznek párt találni? Legyünk őszinték, férfi oldalról ez maga a paradicsom. Miközben ezt írom, a kisördög is megjelent Mennyire bízhatok egy újonnan megismert emberben?

Középkorú társkereső

Ő mennyire bízik bennem? Mostanában divatos azt emlegetni, hogy a randira az ember ne vigye magával a korábbi sérelmeit. Na erre még nem jöttem rá hogy kell, de úgy tűnik más sem nagyon, különben nem lenne néhány randi olyan, mintha aknamezőn sétálnék, amikor a másikkal beszélgetek. Apropó, a sokat emlegetett másik, varázslatos hívószó az "izgalom" és az "érdekes".

Kinek mit jelent az izgalom és az érdekes? Miért akar sok mindenki a kettő közül legalább az egyiknek megfelelni?

ismerkedés 40+

Miért elvárás, hogy a másik izgalmas legyen? Mi magunk nem vagyunk azok, a saját életünk nem érdekes?

ismerkedés 40+

És akkor az ellenkezője: a biztonság mikor vált az unalmas szinonimájává? Miért a kiszámíthatatlanra van kereslet?

Társkeresés 40 felett

És ha valaki kiszámíthatatlanul ismerkedés 40+, miért várják el tőle, hogy megváltozzon? Megannyi kérdés.

ismerkedés 40+

És ahonnan elindultam: ti tudjátok, hogy miért olyan nehéz 40 felett ismerkedni egy nőnek?!