Ismerkedés adhd, Helping Hand Projekt


Milanovich Domi Finy Petra: A nagy mesélők azért fontosak, mert tükröt tartanak a rendszernek Ehhez mondjuk sok esetben inkább hisztizéssel és kézen állva szitkozódással járulnak hozzá a hiperaktív gyerekek.

ismerkedés adhd

Mire gondolunk, ha a boltban mellettünk egy ovikorú gyerek percek óta szirénaként visít, mert az anyja visszatette a polcra a zacskó csipszet, miután a kislány seggfejnek nevezte? Miért nem nevelte meg? Szétreped a fejem, ha nem hagyja abba?

ismerkedés adhd

Jézusom, üsse már le valaki? Élete során több százszor jött már ki a boltból vásárlás helyett, mert a gyerek hisztizett.

ismerkedés adhd

Az ADHD-s, azaz figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedő gyerekek szüleire valóban ritkán gondol az ember, amikor fáradtan sorban áll egy boltban, és kitör mellette a világháborúkhoz vezető konfliktusok ismerkedés adhd emlékeztető anya-lánya harc egy zacskó chipsért. Pedig a szülők dolga összehasonlíthatatlanul nehezebb ezekben a szituációkban, és ahogy ez a példa is mutatja, beszólás helyett viszont megismerni az alkalmazottak vadidegen segítsége elég lehet a tomboló ifjoncok lecsillapításához.

Amíg ki nem dől Taylor Myers saját bevallása szerint ismerkedés adhd ki szokott sétálni az üzletekből, ha próbálkozás után sem képes leállítani a négyéves kislányát, aki ha egyszer felpörög, egészen addig csapkod és visít, amíg el nem alszik vagy valami váratlan dolog el nem tereli a figyelmét.

ismerkedés adhd

Az azóta jó pár alkalommal megosztott Facebook posztjában részletezett ismerkedés adhd sem nézett ki túl jól: Myers épp a könnyeivel küszködve küldött el a francba egy türelmetlen sorbanállót, amikor egy megértőbb hölgy a segítségére ismerkedés adhd, és megakadályozta a helyzet elmérgesedését.

A kislány azért a figyelemelterelő nénit is megpróbálta megdolgozni, de miután a néni is egyetértett az anyával, és szintén nemet mondott a chipsre, lassan áttért a családtagjai számát firtató kérdések megválaszolására, és megfeledkezett róla, mekkora igazságtalanság érte pár perccel azelőtt. A megkönnyebbült anya amúgy annyira hálás volt a segítségért, hogy saját elmondása szerint még az sem érdekelte volna, ha maga az antikrisztus áll le beszélgetni a lányával.

Oszd meg másokkal is!

ismerkedés adhd