Ismerkedés ausztrália


Éjszaka a repülőn Nov. Szállás: Vibe Hotel Sydney 1 éjszaka Nov. A Blueline Cruises fedélzetén hajózás Sydney híres öblében és kikötőjében, majd a Neutral Bay és Mosman lakónegyedein át a leghíresebb strandokra is elnézünk Nov. Sydney — Kék-hegység Egész napos kirándulás a Kék-hegységbe.

ismerkedés ausztrália

Reggeli után először a Featherdale Nemzeti Parkban állunk meg, ahol Ausztrália őshonos állataival: kengurukkal, koalákkal, krokodilokkal és színpompás madarakkal ismerkedhetünk. A következő célpont a Kék-hegység, melynek kékes színű páráját az eukaliptusz erdők olajos kipárolgása okozza, és számos vízesése, kanyonjai mellett az egyik legnépszerűbb pontja a Három Nővér szikla.

Bejelentkezés

Látogatás Leura és Katoomba hegyi ismerkedés ausztrália, majd útban hazafelé felkeressük a es Olimpiai Játékok helyszínét, a Homebush olimpiai várost is Nov. Sydney ismerkedés ausztrália Christchurch — Punakaiki Új Zéland Reggeli után repülés az új-zélandi Christchurch-be, majd továbbutazás a sziget nyugati partvidékére egy gyönyörű panorámaúton, az Arthur hágón keresztül.

Már az első Új Zéland-i napunkon ízelítőt kapunk a Déli-Alpok csodás tájaiból. Szállás Punakaikiban: Punakaiki Resort 1 éjszaka Nov. Punakaiki — Franz Josef Délelőtt utazás egy látványos tengerparti úton a Paparoa Nemzeti Park területén található Palacsinta-sziklákhoz Pancake Rocksahol a különleges sziklaalakzatok között néha még a gejzírszerű vízköpő kürtők is láthatók.

ismerkedés ausztrália

Továbbutazunk a Tasmán-tenger mentén Franz Josef Glacier falucskába. Séta a Franz Josef gleccserhez, illetve jó idő esetén fakultatív helikopteres sétarepülés a gleccserek és hegyóriások világába 30 perces repülés a Fox és Franz Josef gleccserek felett, leszállással az egyik gleccseren, USD. A XIX.

Gleccservájta völgyön keresztül, harsányzöld farmok és legelők mellett ereszkedünk le a Te Wahipounamu Nemzeti Parkhoz, melynek festői környezetében egy gleccserek alakította fjord terül el: a Tükörtó.

ausztráliai társkereső

A fjord felületén tükröződő, égbe törő sziklák úgy veszik körbe a kristálytiszta vizű tavat, mint megannyi óriás őrszem, köztük is a legnagyobb: a Mitre-csúcs. Hajókázás a vízesések, gleccserek, hegyek és fókák között. Vissza Queenstownba. Vacsora Nov. Queenstown — Auckland — Rotorua Repülés Aucklandba, majd tovább a maori kultúra központjába, Rotoruába. Útközben látogatás a számtalan mészkőformációt felmutató Waitomo-barlangoknál, ahol milliárdnyi foszforeszkáló rovar, az ún.

Érkezés Rotorua-ba, ismerkedés az azonos nevű tó partján fekvő kisvárossal. Este egy tradicionális hangi esten is részt vehetünk, ahol a maorik zenéje mellett az ősi szokásokat és ízeket is megismerhetjük.

Ismerkedj kolumbiai társkeresőkkel

Rotorua A rotoruai program során először a vulkanikus eredetű Wai-O-Tapu geotermikus völgyét, a természet lenyűgöző és színes színpadát keressük fel, majd a Pohutu-gejzírt és Te Puiát, a maori művészet hagyományőrző központját keressük fel.

Délután az új-zélandiak birkanyíró tudományát bemutató vidám vidéki műsort, a többszörös idegenforgalmi díjat besöprő Agrodome Showt nézzük meg, ahol nem csak az új-zálandi birkaállomány legszebb példányait ismerhetjük meg, de lehetőség lesz tehénfejésre, bárányszoptatásra, de akár egy birkát is vásárolhatunk, ha belefér a csomagsúlyba.

Szállás Rotoruában Nov. Rotorua — Auckland — Melbourne Reggeli után pihenés, majd utazás Auckland-be.

ismerkedés ausztrália

Rövid városnézés után repülés vissza Auzstráliába, Melbournebe. Melbourne — Cairns — Kuranda Repülés északra, Cairnsbe. Kirándulás Cairnsből: betekintés az őserdő világába és látogatás a bennszülöttek misztikus világában.

A nagyszerű panorámát ígérő kurandai úton indulunk a festői hegyekbe, majd Kuranda falu felfedezése után az őserdő lombkoronája fölött lebegő Skyrail zárt kabinjaiból tekinthetünk le a Koralltenger kék vizére, a Zöld-szigetre és ismerkedés ausztrália hegyvonulat alján elterülő Caravonca-tavakra.

Látogatás a Tjapukai Bennszülött Kulturális Parkban, betekintés az őslakosok misztikus világába és ősi táncaiba. Szállás Cairnsben: Pacific Cairns 2 éjszaka Nov. Cairns — Nagy-korallzátony Egész napos hajókirándulás a 32 méter hosszú Ocean Spirit katamarán vitorláshajó fedélzetén a Michaelmas Cay zátonyára, a Nagy-korallzátony egyik legszebb részére.

A nap programja: színpompás tengeri kertek, életteli vízi világ, üvegfenekű csónak, fürdés a tengerben, búvárkodás, közben ízletes ebéd a fedélzeten. Szállás Cairnsben Nov. Cairns — Ayers Rock Urulu Reggeli után transzfer a reptérre, majd indulás az Északi terület legizgalmasabb látnivalóihoz, az Ayers Rock és az Olgák sivatagból kiemelkedő vörös kőszikláihoz.

ismerkedés ausztrália

Transzfer a Desert Gardens Hotelbe. Szállás: Desert Gardens Hotel 1 éjszaka Nov. Ayers Rock — Melbourne A legendás Ayers Rockhoz már a napfelkelte előtt kiautózunk, hogy a legszebb színekben, s lélegzetelállító fényeiben lássuk a végtelen vörös táj büszkeségét, de felfedezzük a sziklaalakzat ősi faragásokkal és festményekkel díszített barlangjait is.

ismerkedés ausztrália

Indulás a reptérre, s irány Melbourne. Szállás: Vibe Hotel Melbourne 1 éjszaka Ismerkedés ausztrália. A városnézés után szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazarepülés Nov. Abu Dhabi — Budapest Érkezés Budapestre A légitársaságok az árváltoztatás jogát a jegykiállításig fenntartják!

Ausztrália és Új-Zéland II. Itt a dzsungel élővilágával és az ausztrál bennszülöttek életével is megismerkedhetünk, valamint egy kis pihenésre is nyílik lehetőség. Új-Zélandon ennél ismerkedés ausztrália utazásnál több idő jut az Északi-sziget ismerkedés ausztrália, ezenkívül a Déli-szigeten tett körutazásunkat is meghosszabbítottuk egy nappal, így a fő attrakció, a fjordvidék bebarangolására egy nap helyett kettőt tudunk szánni.

Ausztráliában és Új-Zélandon légkondicionált ismerkedés ausztrália. Több szempontból is előnyös az Emirates járataival utazni Ausztráliába: 1.

Szívküldi társkeresők

A budapesti felszállás és a sydney-i megérkezés között eltelt idő mindössze óra. Nem nyugat felé repülünk először, hanem Budapestről egyenesen délkelet felé, Ausztrália irányába. Az utazás során mindössze egyszer kell leszállni, amikor Dubaiban átszállunk. Dubaiban a csatlakozási idők nagyon kedvezőek. Így meet dátumokat a 2. Igaz, hogy így egy éjszakai szállással több van ismerkedés ausztrália részvételi díjban, de a 3.

Társkereső

Ausztrália és Új-Zéland között is az Emirates-szel utazunk, ami azért előnyős, mert ezeken a hosszútávú repülésre tervezett óriásgépeken általában kényelmesebbek az ülések. Megjegyzés: Kivéve a jan. Szállás: 19 éjszaka csillagos szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban. Ellátás: 19 bőséges reggeli, valamint 3 főétkezés ebéd a További ebédet vagy vacsorát a részvételi díj nem tartalmaz. A szállodákban, illetve környékükön többféle étkezési lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt.

Transzfer a szállodába 1 éj. Nagy élmény lesz a kenguruk simogatása és a fényképezkedés a koalákkal.

Bertók Zoltán ausztrál állampolgársági ügynök honlapja

Ezt követően továbbutazás a Kék-hegységbe, mely Sydney lakóinak a kedvenc kirándulóhelye ősi eukaliptusz erdők, gyönyörűszép völgyek, szakadékok, vízesések. Lehetőség lesz a Scenic Railway és az üvegpadlójú Scenic Skyway kipróbálására.

Negyven év Ausztráliában

Az előbbi a helyiek szerint a világ legmeredekebb vasúti pályája, az utóbbi pedig egy közel méter mély völgy két oldalát köti össze.

A völgybe lezúduló Katoomba-vízesés lélegzetelállító látvány.

Párkeresés magyarul

Szállás a Kék-hegységben 1 éj. Canberra a Sydney és Melbourne közti versengésnek köszönheti létét, a XX. A városnézés során meglátogatjuk az új parlament épületegyüttesét is, melyet ban avatott fel II. Erzsébet királynő. A parlament tetejéről gyönyörű panoráma nyílik az egész városra. A városnézés után szabadidő, ezalatt ismerkedés ausztrália lesz vagy a Nemzeti Galéria, vagy a Világháborús Emlékműnél található katonai múzeum megtekintésére. Ez utóbbi igazi csemegét jelent a történelem kedvelőinek, a világ egyik leglátványosabb háborús múzeumáról van szó.

Szállás Canberrában 1 éj. Cairns Ausztrália szubtrópusi éghajlatú északi részének fő turistavárosa, köszönhetően annak a ténynek, hogy itt van a legközelebb a Nagy-korallzátony a kontinenshez.

Első Találkozás

A megérkezést követően transzfer a tengerparti sétány mentén fekvő szállodához 4 éja nap hátralévő részében szabad program. Fakultatív program: Egész napos hajókirándulás a Cairnstől 27 km-re található Green-szigetre, a Nagy-korallzátony legközelebbi szigetére. A Nagy-korallzátony Földünk egyik legismertebb természeti csodája, km hosszan húzódik Ausztrália északkeleti partjai mentén.

Utasaink üvegfenekű hajóról és ún. A pici sziget nagy részét dzsungel borítja, található itt egy kellemes tanösvény, valamint az érdeklődők megnézhetik a Marineland Melanesia nevű parkot is óriáskrokodilok, teknősök, korallok, bennszülöttek fafaragásai stb.

Komoly társkereső Ausztrália

A fakultatív program ára: Fakultatív program: Egész napos kirándulás Cairns környékén. A hegyekben, a Barron folyó partján található egy hangulatos kisváros, Kuranda, mely kiváló piacairól ismert.

Az odautat egy panorámavasúttal tesszük meg a világörökséghez tartozó esőerdőn keresztül.

ismerkedés ausztrália

A másfél órás vonatozás alatt 15 alagúton és 40 hídon megyünk át. Az utazás csúcspontja a Barron folyó lenyűgöző vízesése, a többnyire bővizű trópusi folyó méter magasból zúdul le, felejthetetlen látvány.

  • Lassú társkereső események bécs
  • Mark és lauren ismerkedés a spectrum
  • All inclusive single utazás

Itt 10 percre megáll a ismerkedés ausztrália. A 40 perces utazás a dzsungel felett, a hihetetlenül gazdag vegetáció tanulmányozása fentről egészen különleges élmény.

A nap második felében a Tjapukai Bennszülött Kulturális Parkba látogatunk, ahol Ausztrália őslakóinak kultúrájával, legendáival, életmódjával, táncaival, zenéivel ismerkedünk. A bemutatók között van például ismerkedés ausztrália hologramos színházi előadás is, de a bennszülöttek a vadászfegyvereik, köztük a bumeráng használatát is megmutatják a látogatóknak.

Cairnsnél a tengerpart nem alkalmas fürdésre, a turisták vagy a szállodák medencéit használják, vagy pedig a kikötőnél lévő ún. Ez tulajdonképpen egy hatalmas közel futballpálya nagyságú tengervizes medence, mely minden korosztály igényeit kielégíti.

Cairnsben sok egyéb lehetőség is van a szabadidő kellemes eltöltésére: rengeteg üzlet, étterem, kávézó, de érdekes a város múzeuma és a Flecker Botanikus Kert is. Azért is előnyös ennek a szabadnapnak a beiktatása, mert nagyon rossz időjárás esetén előfordulhat, hogy a hajók nem közlekednek a Nagy-korallzátonyhoz.

Ebben az esetben ezen a napon lesz lehetőség a kirándulást pótolni. Sokak szerint a Port Jackson-öböl partján elterülő Sydney a világ legszebb fekvésű nagyvárosa. Csodálatos fekvéséről utasaink is meggyőződhetnek, hiszen a megérkezés után felmegyünk a Sydney Tower közel méter magasan lévő körkilátójába.