Ismerkedés jobb. Miért jobb egy kutya, mint a társkereső oldalak? | viragzotea.hu


ismerd meg ismerőseivel

Jobb randioldalon ismerkedni, ha komoly szándékaink vannak Egy friss kutatás eredményei szerint azok a párok, akik randioldalon ismerkedtek össze és szerettek egymásba, sokkal nagyobb eséllyel kötik össze az életüket, és vállalnak gyermekeket, mint azok, akik személyesen találkoztak.

A tudósok, akik több mint háromezer felnőtt adatait tanulmányozták, arra jutottak, hogy a randioldalakon éppenséggel mélyebb kötődés alakul ki a párok tagjai között.

bremen táncoktatás egyéni

Az adatbázisban olyan információk szerepeltek, amelyek a résztvevők párkapcsolatára vonatkoztak a megismerkedéstől a közös célokig. A ismerkedés jobb közül ötszázan ismerkedtek meg online app, weboldal vagy szolgáltató segítségével partnerükkel. Gina Potarca, a kutatás vezetője. Nemcsak Svájcban, de a fejlett világ szinte minden országában egyre népszerűbb és egyre nagyobb teret hódít az online ismerkedés.

női játékosok know

Ennek eredményeként az egyes országok különböző szegletéből, eltérő háttérrel rendelkező emberek is egymásra találnak, átírva ezzel az eddig ismert és elterjedt randitérképeket. Olvastad már? Korábbi tanulmányok arra utaltak, hogy az iskolázottság és ész hátrányos tulajdonságok a párkeresők világában. Forrás: Insider.

ingyenes özvegy asszony társkereső