Ismerkedés mallorca


Lehetőség a továbbfejlődésre utánpótlás versenyprogramunk keretében Sok szeretettel várunk, hogy együtt vízre szállhassunk!

Isten éltessen Jenő bácsi! A Dachstein szikrázó havas vidéke adott otthont a Balatoni Yacht Club Optimist sítáborának, amely kiváló hangulatban telt és még inkább összekovácsolta a társaságot. A síelést és snowbordozást túrázás, szánkózás egészítette ki. Mindeközben Fehér Boróka egy másik sípályán, a hazai Diákolimpián kategóriájában a 2.

  1. Palma de Mallorca | Balatoni Yacht Club - alapítva
  2. Baleári-szigetek bázisunk Videónk Mallorca-i és Ibizai hajózásról.
  3. Nem túlzás, tényleg gyönyörű, varázslatos sziget.
  4. Общедоступная группа Magyarok Mallorcan - Hungaros en Mallorca | Facebook

Januári első edzőtáborukon nyolc napot tudtak vízen lenni, ebből hét napot csomós szélben. Rengeteget hátszeleztek, amelynek megvolt a hatása, hiszen a foilerezés stabilitása sokat fejlődött és a folytonos jó sebesség megtartása is. A páros sebességrekordját is megdöntötte, ami jelenleg 24,7 csomó!!! J A következő februári edzőtáborra Flóra már egy sikeres államvizsgával a zsebében utazott ki, amihez ezúton is gratulálunk!

Írjon nekem...

A vízen töltött nyolc nap nagy része inkább gyenge szeles vitorlázásra adott lehetőséget, amiben már régen vitorláztak a fiatalok, így nagyon hasznos volt. Az olasz válogatott szintén ekkor volt edzőtáborozni, így sikerült hozzájuk edzőfutamokra beállni és sokat tanulni tőlük.

Ha Flórával és Dáviddal személyesen szeretnétek találkozni, szombaton és vasárnap is megtaláljátok őket a Budapest Boat Show-n, ahol mindkét napon pódiumbeszélgetésre hivatalosak, jövő héten viszont újabb utazás vár rájuk Cagliariba.

Az óév utolsó napjain több posztban tekintünk vissza a legszebb pillanatokra. Ezúton is köszönet minden tagunknak, versenyzőnknek, edzőnknek, oktatónknak, szülői közösségünknek, együttműködő partnerünknek, támogatónknak, szponzorunknak az egész éves munkáért, ismerkedés mallorca, közreműködésért, közösségépítésért! Laserben az év Laser Radial versenycsapatunk — Bednár Andris, Veisse Zoli, Goldfinger Dió és Rác Bence — az idén is számos dobogós helyezést szállítottak a ranglista versenyeken és országos bajnokságon egyaránt.

Hajóbérlés, vitorlázás Mallorca, Ibiza, Baleári-szigetek útleírás

Veisse Zoli idén már megpróbálkozott a Laser Standard osztállyal is, amelyben országos bajnoki ezüst érmet szerzett. A fiúk Arató Ricsi edzői segítségével fejlődtek, a sport mellett azonban idén az iskolai kötelezettségekre is nagyobb hangsúly helyeződött a középiskolai tanulmányok végéhez közeledve. Ismerkedés a vitorlázással ban több mint gyermek számára tettük lehetővé a vitorlázás megismerését nyári vitorlás táboraink és iskolai vitorlás programunk révén, ez ismerkedés mallorca programunk keretében alsóörsi és felsőörsi gyermekeknek mutattuk be iskolai testnevelés órát kiváltó ismerkedő foglalkozás révén a vitorlázás szépségét!

Szakképzett oktatóink, edzőink odaadásáért és munkájáért ezúton is köszönet! Fontos partnerünk volt ezen tevékenységünkben, ahogyan más programelemeink megvalósításában társkereső a 78 Alsóörs Község Önkormányzata! Bízunk benne, hogy ben még több gyermekkel és felnőttel tudjuk megszerettetni ezt a gyönyörű sportágat! Eddz a szabadban! Az egynapos sportesemények nagy népszerűségnek örvendtek, a számos sportág mellett dietetikai tanácsadás, egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadások és sportnagykövetek is várták a látogatókat.

Programunk ben még több balatoni, Velencei tavi és Duna parti helyszínnel folytatódik. Versenyrendezés magas fokon Egyesületünk versenyrendezési tevékenységében a magas szakmai színvonal ban is fontos elvként volt jelen vízen és parton egyaránt. Tavasszal a J24 osztály flottabajnokságát, nyáron a Nádas Kupa sorozat egy állomását, ősszel a Melges 24, 8 M OD és J24 osztályok országos bajnokságait rendeztük meg.

A Balaton ismét ezer arcát mutatta! Történelmi világbajnoki cím Berecz Zsombor által Háromszoros olimpikonunk ban hazai vitorlázás történelmet írt, amikor az augusztusi dániai világbajnokságon megszerezte Magyarország első világbajnoki címét aktív olimpiai hajóosztályban!

Egyúttal elhozta Magyarország ismerkedés mallorca olimpiai kvótáját a Tokiói Olimpiára. Hazaérkezésekor több százas rajongói tömeg fogadta Alsóörsön, a Balatoni Yacht Club bázisán, megható pillanatokat szerezve mindenkinek, aki részt vett az eseményen.

Egy királynak lehet enni, függetlenül a költségvetésétől

Zsombort a Magyar Vitorlás Szövetség ismét az év vitorlázójává választotta ban is! Köszönet Zsombor valamennyi szponzorának és támogatójának, hogy hozzájárultak a történelmi sikerhez! Bővülő utánpótlás versenycsapat Egyesületünk utánpótlás programjának alapját a legfiatalabb félelem kutya know, az Optimist csapat alkotja.

Optimisteseink száma folyamatosan bővül, ősszel új csapattagok csatlakoztak hozzánk, akiket ezúton is szeretettel köszöntünk a Balatoni Yacht Club berkeiben! Idén is számos kiemelkedő versenyeredményt szállítottak legkisebbjeink, de még ennél ismerkedés mallorca fontosabb, hogy milyen kitartással, lelkesedéssel és fáradhatatlanul vitorlázták végig az évadot!

6 ok, amiért érdemes ellátogatnia a palma de mallorca, spanyolországba | Európa

Haladó versenyzőink a Nádas Kupa sorozaton arattak, mind a zöld, mind a narancs kategóriában számos rangos díjat sikerült elhozni. A zöld kategóriában Szinessy Beni összetett 2.

Top versenyzőink több nemzetközi edzőtáborban és versenyen is részt vettek a hazai ranglista versenyek mellett, bővítve tengeri tapasztalataikat is. Fehér Boróka révén lány és serdülő országos bajnoki címet, valamint Európa Bajnoki Szárnyalás Nacra módra!

Virág Flóra és Molnár Dávid Nacra 17 Foiling versenyzőink elhivatottsága és sport iránti elkötelezettsége példa értékű!

ismerkedés mallorca

A Nacra17 olimpiai osztályban Flóra és Dávid az egyetlen olyan csapat, amely felkészülését az olimpiai részvétel megszerzése érdekében ismerkedés mallorca. Figyelemmel arra, hogy a Word Sailing is egyre inkább az innovatív hajóosztályok és a nemek egyenlősége irányába mozdul el, Flóra és Dávid a jövő vitorlázó generációja számára ismerkedés mallorca fontos példakép!

ismerkedés mallorca

A csapat az idei felnőtt világbajnokság előtt pár hónappal ült át a Nacra 17 katamarán foiling változatába, és már itt is nagyszerűen szerepeltek, több kiváló futameredményt szereztek és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek. Idei legkiválóbb teljesítményük azonban az franciaországi ifjúsági világbajnoksághoz kapcsolódik, ahol a ismerkedés mallorca.

Céljaik elérése érdekében Flóra egyetemi tanulmányait felkészülési programjához igazítva egyedi tanrend szerint végzi, Dávid középiskolai tanulmányait magántanulóként folytatja. Olasz edzőjük segítségével minden lehetőséget megragadnak a fejlődésre, januárban ismét Olaszországban edzőtáboroznak.

Csak így tovább!

ismerkedés mallorca

A díjátadásra a Magyar Vitorlás Szövetség november i gálaestjén került sor. Zsombor az idei évben az első magyar tokiói kvóta mellett világbajnoki címet szerzett, hazánk ismerősök passau aktív olimpiai osztályban elért VB aranyérmét, amivel ismét történelmet írt! A díjátadón elmondta, hogy a vitorlázás az ismerkedés mallorca, a családját és barátait is a sportágnak ismerkedés mallorca, egyúttal köszönetet mondott egyesületének, a Balatoni Yacht Club nak a felkészüléséhez nyújtott biztos háttérért, a Magyar Vitorlás Szövetségnek a támogatásért és szponzorainak — Audi Magyarország, NKM Nemzeti Közművek Zrt.

Zsombor a tél folyamán Athénben edzőtáborozik, hamarosan pedig utazik Nassauba a Star Sailors League versenyre. A jövő évi szezonban is sok kihívás várja Európában és a tengeren túli vizeken egyaránt. Lesz tehát alkalmunk ben is szurkolni érte! Berecz Zsombor Vb címe révén a as Év sportolója díj férfi egyéni top tízes listájára is rákerült!