Ismerkedés tagesspiegel


Egész eddig úgy gondolhatták, mindent láttak már, és nem lehet nekik újat mutatni - legalábbis a kosz terén semmiképp. A cég munkatársai péntek reggel szembesültek azzal, hogy az alagútban parkoló egyik metrókocsi szárított falevelekkel volt tele.

ismerkedés tagesspiegel

Láthatóan nem csak amolyan tessék-lássék módon, hanem igazi műgonddal helyezték oda őket. Gyakorlatilag a padlótól elkezdve az összes ülést, kivétel nélkül falevelek borították. Eltakarításukhoz a seprűkön kívül ventilátorokat is bevetettek - így tartott több órán át a tisztogatás művelete, ami miatt a vagon nyilvánvalóan erős késéssel indulhatott csak el.

ismerkedés tagesspiegel

A lap egy Facebook-os kép alapján graffiti-művészek tevékenységére ismerkedés tagesspiegel, mivel azt egy BerlinWriters néven futó csoport tette közzé, akik a street art utcai művészet nagy kedvelői.

A DJ az Öbölben a Velvet együttműködésében létrejövő minifesztivál-sorozat a Balaton különböző pontjain, ahol menő DJ-k zenélnek, élvezheted a naplementét, a finom italokat, a strandolást, és ha ahhoz van kedved akkor akár hajóval is jöhetsz. Idén Balatonvilágoson találkozunk, jegyek még kaphatóak.

ismerkedés tagesspiegel