Ismerkedés wismar


A program tervezett útvonala: 1.

  1. Egyetlen találkozón jura
  2. Hajózás északi tengereken már Ft-tól » Németország Utazás, Utazások

Utazás Budapesten ke­resztül, majd Rajkánál lépjük át a határt. Autópályán a Prága-Drezda útvonalon érkezünk Berlinbe, út­közben pihenőkkel.

Szállásunk Ber­linben vagy környékén lesz.

Közösségi oldalak

Ismerkedünk a várossal: a belváros és a kikötői élet különleges hangulata. Hamburgot elhagyva Lübeck felé, a Hanza- és marcipán városba indulunk.

ismerkedés wismar összekötő weboldal

Városnézés Lü­beckben, melynek óvárosa műem­lékvédelem alatt áll. Tovább utazva Travemündébe érkezünk.

Hajózás északi tengereken 2021

Hajóra szállva kellemes szállásunk lesz a 2 ágyas belső, légkondicionált ka­binokban. A hajón elfogyasztjuk büfévacsoránkat, kísérő itallal. Kora délután Malmö, a harmadik legnagyobb svéd város felé folytatjuk utunkat.

Városnézés a St. Petri templom­mal, a híres Lejonet patikával és a Thottska házzal. Svédország legré­gebbi reneszánsz kastélya a város panorámáját is uraló Malmöhus kastély.

ismerkedés wismar társkereső ő nem beszél velem többet

Láthatjuk a XVI. Szabadidőben élvez­ze a bőséges kínálatot: kávézók, halvendéglők sorakoznak egymás hegyén-hátán. Estére ismét hajóra szállunk, szállásunk a hajó 2 ágyas belső kabinjaiban lesz. Büfévacsora a hajón, kísérő itallal. Kiszállás után autóbusszal utazunk tovább Wismarba a világörökség része.

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Prága – Berlin (890 km)

Ismerkedés wismar főtéren megállva, körbepillantva elképzel­hetjük a város hajdani nagyságát. Láthatjuk a dús díszítésű polgár­házakat, a Vízikaput, a régi kikötőt.

ismerkedés wismar lány keresi barátság

Továbbutazunk a mecklenburgi táj másik híres városkájába, Schwerin­be. Meglátogatjuk óvárosát, főterét a dómmal, a színházat a régi kerttel.

Ami még érdekelheti:

Szállásunk Berlinben lesz. Városnézés a III. Jöjjön velünk fakultatív hajókirándu­lásra.

ismerkedés wismar ingyenes marokkói társkereső oldalak

Élményekkel teli vízi úton, a Spree-folyón és a berlini csatorná­kon utazva láthatjuk a német fővá­rost. Tovább utazva estére személyes társkereső szálláshelyünkre, Drezda környéké­re.

ismerkedés wismar ismerkedés fülöp

Csehország — Budapest — Szeged km Reggeli után városnézés Drezdá­ban. Az Elba-parti várost kiváló fekvése éven át a királyok, hercegek rezidenciájává tette.

Sétálunk az óvárosban, a Thea­ter Platzon, ismerkedés wismar a Semperoper épületét, a Hofkirchét, a Miasszo­nyunk templomát és a híres Zwin­ger épületeit.

2. nap: Hamburg és Lübeck, behajózás Travemündén (380 km)

Utunkat Csehorszá­gon keresztül autópályán folytatjuk, útközben többszöri pihenéssel. Ér­kezés Rajkán át Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazunk Szegedre.

Fakultatív programok.