Ismerősök eberswalde,


Kihalt laktanyák - Index Fórum

Körímélek helyett Eltüntetjük a budapesti Staro-készletet abban a három hétben, amíg otthon leszek! Dafi, nyilván Neked van igazad a típusokkal kapcsolatban, én csak arra emlékszem, hogy volt MIG 23 is, de a TUen kívül semelyikbe se lehetett beülni. Múlt csütörtökön Projektplanung csapatunk tervezői része helyszinelni indult Althüttendorfba. Egész nap sütött a nap, így mindenki boldog volt, hogy gyakorlatilag kirándulásnak is felfogható a kiruccanás.

Persze mire a vonatból kiszálltunk 15 perc már szakadt az eső, és nagyon csúnya fellegek gyülekeztek felettünk.

kedd, november 28, 2006

Igyekeztünk minél többet elintézni, de fél óra után, halál vizesen azt mondtuk, hogy a következő vonattal irány vissza EW-ba! Tehát sikeresnek mondható az egész Doubs nők ismerkedés egerek hazafelé Kirsten, Sophie, Daniel Estére viszont meghívást kaptam vacsorára Binihez, akiről már ejtettem néhány szót, és aki a Projektplanung csapat kommunikációs osztályának dolgozója. A képen is látható Daniel tolmácsolta a meghívást, majd eligazított, hogyan találok oda este.

Igyekeztem mindent megjegyezni, de persze nem sikerült. A házat még megtaláltam, aztán ismételgettem magamban: cvájte étázse, rehjc.

Az emeletben biztos voltam, csak az irányban nem, de próba-szerencse alapon becsengettem a jobbra lévő ajtón, amit mindkettőnk legnagyobb meglepetésére egy évfolyamtársam nyitott ki, aki annyira meglepődött, hogy zavarában rögtön beinvitált. Ekkor megkérdeztem, hogy itt lakik-é Bini, mire kiderült, hogy egyel lejjebb.

Naja, az emelet biztos Ígyhát villámlátogatásom véget is ért, és mostmár a helyes ajtónál próbálkoztam. Pont időben érkeztem, a kaja épp elkészült.

Tuja, Vonat, Satöbbi - Eberswalde és a mi (?) trolijaink 2.

Kicsit meglepődtem, ugyanis Binin és Danielen kívül senki se volt ott, én meg azt hittem, hogy össznépi zabálás lesz, de így is remekül sült el. Nagyon finomat ettünk, csak éppen a hús hiányzott belőle. Valami dél-amerikai szörnygabona volt kifőzve köret gyanánt, amit Bini állítása szerint iszonyatosan elsózott szerintem pont ettől lett ehetőa zaft pedig mindenféle fonnyadt zöldségből állt, de rettenetesen jó íze volt!

Magam is csodálkoztam, hogy ilyen dolgokat meg lehet enni. Desszertként pudát Ili mama megnevezése a pudingra fogyasztottunk. Aztán visszavonultunk Bini szobájába, ugyanis a lakótársait még nem ismeri annyira, mert nemrég költözött be ez volt a !

tunis férfi keres nőt

Jó társaságban gyorsan múlik az idő, így mire észbekaptunk már fél 12 volt, így Daniellel nyeregbe pattantunk és hazatekertünk. Pénteken intéztem a jegyeket hazafelé, mivel elmaradt a mocsárológia. Este pedig ír zenei ismerősök eberswalde volt a Studiclubban, ami ismerősök eberswalde jót tett már, főként az élő hegedűmuzsika esett jól.

kedd, november 14, 2006

Nagyon hangulatos est lett volna, ha ismerősök eberswalde előttem állók nem kezdenek el sajátos módon táncolni, nyilván ismerősök eberswalde volt nyitva aznap a dizsi. Azért ennek ellenére is jól sikerült, éjjel fél kettőkor még megvitattuk a finn csajokkal, hogy az angoltanárunk pránunsziéjsönje nem úszod meg, hogy kidugd a nyelved: through kritikán aluli, majd hazatértem, ugyanis szombaton nyitva tartott az S-Bahn múzeum. Eredeti terv szerint Jacobbal nyitásra mentünk volna, de én kor ébredtem, majd összeszedtem magam, és telefonáltam neki, ezzel sikerült felébresztenem.

álljon példaként társkereső

Szóval a nyitásból nem lett semmi. Mivel még a nagyszüleit is meg kellett aznap látogatnia, lemondta a programot, illetve esti találkozót javasolt.

Persze én nem bírtam már magammal és felkerekedtem, hogy egyedül tekintsem meg a kiállítást. Az első igen kellemes meglepetés az eberswaldei pályudvaron ért, amikoris a jól megszokott Stadler RS1 helyett egy zsiruj kéretik fonetikusan kiolvasni FLIRT járt be az állomásra.

Dunc kalandjai Eberswaldeban

Ez az a vonat, amit a MÁV is megrendelt az 1-es és a as vonalra. Meg kell hagyni nagyon kényelmes, társkereső hálózat blomberg ami a nyílegyenes hátamnak kényelmes, az általában iszonyat kényelmetlen mindenki másnak Lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy ismerősök eberswalde tekintettem meg a kiállítást csak a történelmi vonalhálózati térképek előtt időztem másfél órát, és ezt Zsaufin és Rolandon kívül kevesen tűrik.

Persze másodperceknek éreztem az ott töltött időt, így a csecsebecsék vásárlásával már igencsak sietni kellett, azért így is sikerült beszereznem egy eredeti kulcstartót a as kulcsáról. Néhány fotó a múzeumból: Feliratok az es évekből Korok-padok-ülések: kreatív belsőtér bemutató A as vezérállása Bizony, nem véletlenül ismerős mindenkinek: a felső embléma, ugyanis a mi HÉV járműveink is ebben a gyárban készültek És ha már otthonról esett szó: FOK-GYEM jegyautomata Kelet-Berlinből Azt hiszem méltó helye van itt a jelenleg közlekedő típusok ismertetésének, nem kell megijedni, csak három van, és a részletes műszaki adatoktól ezúttal eltekintek.

Szóval jelenleg időrendi sorrendben a következő típusok közlekednek: ; és Tőlem rendre a következő neveket kapták: Szöglet, Kübik mint a centiméter és Lebeny, tán nem kell magyarázni miért.

szerda, november 29, 2006

Különben tiszteséges és hivatalos becenévvel is rendelkeznek: Cola-Dose, Toaster kettő ugyanis a fűtés hibája miatt teljesen kiégett a nyolcvanas évek végén és Tauchbrille búvárszemüveg. Nekem persze a leghibásabb szörnyszéria a tetszik a legjobban, és nagyon helyes hangja van, amikor indul. Photo: D. Dezseny:Lebeny, Tauchbrille Mikor a múzeum bezárt pont felhívott Jacob, hogy menjünk moziba.

Remek, gondoltam, inkább vettem volna még öt képeslapot a mozi árából, de mivel kb. Még volt némi időm a találkozóig, így villamosozással töltöttem az időt, majd ismét csörgött a telefon, hogy szintén göndörhajú barátom hamarabb ér haza, mint gondolta, és találkozzunk nála.

Ideiglenesen le vagy tiltva

Pont jó helyen jártam, mert csak fel kellett pattanom az U5-re, és ez egész a Frankfurter Torig repített. Így kicsit hamar értem oda, gondoltam, veszek pár sört és elindultam valami alkalmas helyet keresni.

TdoT Eberswalde/Finow Part 1 18.8.1991 bei der Westgruppe

Az utcán pedig kivel futottam össze, mint Justynával, Jacob lakótársával, aki barátnőjével Anjával épp haza tartott, csak még be akartak térni valahova sört venni, így együtt vettük meg a muníciót. Mint a legrosszabb amerikai szappanoperában, Jacobbal a ház ajtajában futottunk össze, aki hogy-hogynem néhány sört cipelt a kezében No comment. Felérve a ismerősök eberswalde még volt kis időnk, így megkezdtük az aranyszínű nedű fogyasztását Enn, ne a golden showerre gondolj!

A lányok a Borat-ra foglaltak jegyet, amiről ismerősök eberswalde kiderült, hogy nagy baklövés volt, mindegy legalább telezabáltuk magunkat cukrozott pattogatott kukoricával a film alatt.

Ismerkedés siegen mozi végeztével kiderült, hogy én még nem ettem Ismerősök eberswalde Currywurstot, így feltétlenül el kellett menjünk a Fridrichstrasséra, hogy megkóstolhassam.

nő keres ember casa

Tényleg nagyon finom, de semmiben sem különbözik a mi sültkolbászunktól. A finom falatokat élesztő ízű trágyasörrel kísértük le. Ezek után hazafelé vettük az irányt,mivel péntek volt az S-Bahn és az U5 is "durch" közlekedik, vagyis egész éjjel, így kényelmesen visszabumliztunk a főhadiszállásra.

Körímélek helyett Hamarosan a szobámról is csinálok párat, csak azt még elő kell készíteni Holnap megint megpróbálom. A múlt hét is szorgosan telt, azt hittem, ha nincs tanítványom, akkor annyi időm lesz, hogy csuhaj! Hát nem egészen, de azért lehetne rosszabb is.

Ezek után felpörögtek az események, a már ismert cajgon jobbnál jobb zenék szórakoztattak bennünket, táncoltunk polkát, csárdást, tangót, mindent. Anja megfázásra panaszkodott, mire belé diktáltunk egy vodkát ha már pálinka nincsés Jacob megvizsgálta a torkát, mire Anja közölte, hogy inkább nyugovóra tér.

Tiszta Fülesd és vándor hangulatom volt: jó társaság, nagy dumálások, némi innivaló és máris világos van! Gyorsan nyugovóra tértünk, majd mikor fél kor felébredtem, a lányok már talpon voltak, sőt a reggeli is elkészült, tisztára, mint mikor Zsófi buli után tejbegrízzel próbál magamhoz téríteni!

szabad partnerek keresni salzburg