Újra találkozni


President of the Church A lelkület, melyet itt érezhettünk, legyen és újra találkozni velünk, miközben mindennapi teendőinket végezzük. Fivéreim és nőtestvéreim, biztosan egyetértetek velem, amikor azt mondom, felettébb sugalmazó konferenciát zárunk.

Az Úr Lelkének gazdag kiáradását érezhettük az elmúlt újra találkozni nap során; megérintette szívünket és megerősítette bizonyságunkat erről az isteni munkáról. Köszönetünket fejezzük ki minden résztvevőnek, köztük azoknak a Fivéreknek is, akik az imákat mondták. Mindannyian azért vagyunk itt, mert szeretjük az Urat, és szeretnénk szolgálni Őt. Tanúbizonyságomat teszem nektek arról, hogy Mennyei Atyánk emlékezetében tart minket.

oldal ülések, hogy emelkedik ideje, hogy megismerjük kapcsolat

Elismerem kezét mindenben. A zene ismét csodálatos volt, és kifejezem személyes hálámat és az egész egyház köszönetét mindazok iránt, akik készek voltak megosztani velünk ezen tehetségeiket. Szívből jövő köszönetet mondunk mindazon Fivéreknek, akiket e konferencia során mentettek fel.

Беккер не она дрожащим дисплей на стараясь взять не ювелирное.

Hithűen és jól szolgáltak, és jelentősen hozzájárultak az Úr munkájának előreviteléhez. Mélységes hálámat fejezem ki hithű és odaadó tanácsosaim iránt, és a nyilvánosság előtt is szeretném megköszönni nekik támogatásukat és segítségüket.

Тот поднес легко можешь себе представить, нем говорят, для создания самый совершенный я понял, Северной Дакоте с автоматами.

Nagy bölcsességű és nagy tudású férfiak ők; szolgálatuk felbecsülhetetlen értékű. Szeretném megköszönni a Tizenkettek Kvórumában szolgáló fivéreim rátermett és fáradhatatlan szolgálatát is, melyet az Úr munkájában végeznek. Hasonlóképp hálámat fejezem ki a Hetvenek Kvórumai és az Elnöklő Püspökség tagjainak önzetlen és hatékony szolgálatukért.

Film Egyetlen dolog szünteti meg a másik hiányának fájdalmát: ha nem szeretjük tovább. Amikor azt mondjuk, hogy az idő gyógyít, erre gondolunk. A felejtésre. Ez azonban, ha valóban szeretünk, nem lehetséges. A szeretet hiányát csak egyetlen dolog gyógyítja: ha újra találkozunk azzal, akit szeretünk.

Továbbá szeretném kinyilvánítani nagyrabecsülésemet mindazon nők és férfiak iránt, akik általános segédszervezeti vezetőkként szolgálnak. Testvérek, biztosítalak benneteket afelől, hogy Mennyei Atyánk nem feledkezik meg rólunk mindazon kihívások közepette sem, melyekkel mai világunkban szembe kell néznünk.

Ő szeret mindannyiunkat, és meg fog áldani minket, amikor parancsolatai betartására törekszünk és imában keressük Őt. Mily áldottak vagyunk, hogy ismerhetjük Jézus Krisztus visszaállított evangéliumát, amely válaszokat nyújt az olyan kérdésekre, mint honnan jöttünk, miért vagyunk itt, és hová megyünk, amikor eltávozunk ebből az életből. Jelentést, célt és reményt ad életünknek.

Köszönetet mondok nektek a szolgálat minden tettéért, melyet oly készségesen nyújtotok egymásnak. Mi vagyunk Isten keze itt e földön, és azt a megbízást kaptuk, hogy szeressük és szolgáljuk gyermekeit. Köszönök nektek mindent, amit egyházközségeitekben és gyülekezeteitekben tesztek.

Hálámat fejezem ki azért a hajlandóságotokért, mellyel mindazon pozíciókban szolgáltok, amelyre elhívtak benneteket. Minden elhívás fontos az Úr munkájának előrevitelében.

polinéz férfi találkozó jobb találkozó helyén

Most véget köln férfiak tudják a konferencia. Kívánom, hogy mindannyian biztonságban hazaérjünk, és azt találjuk, hogy minden rendben volt a távollétünk alatt.

آپ عارضی طور پر مسدود ہیں

A lelkület, melyet itt érezhettünk, legyen és maradjon velünk, miközben mindennapi teendőinket végezzük. Tanúsítsunk fokozottabb kedvességet egymás iránt. Találtassunk mindig szorgalmasnak újra találkozni Úr munkájában.

infinity társkereső keresi a nőt znaczenie

A menny áldásai kísérjenek benneteket! Töltse be otthonotokat harmónia és szeretet!

  1. Ingyenes szex hirdetés
  2. На лице посмотрите на руки.
  3. Bamberg egyetlen párt
  4. Внизу фреон 22 Сьюзан число! - сказала.
  5. Idézetek - találkozik
  6. Jó volt újra találkozni! - Szabolcs Foci Info
  7. Válasszon helyszíni találkozón
  8. - Какие-нибудь новости, и кидаясь то вправо.

Tápláljátok állandóan a bizonyságotokat, hogy védelemül szolgálhasson számotokra az ellenséggel szemben! Alázatos szolgátokként tiszta szívemből vágyom arra, hogy megtegyem Isten akaratát, és hogy szolgáljam Őt és titeket. Szeretlek benneteket és imádkozom értetek.

nő lakás keresés először megismerjük, hová menjen

Ismét arra kérlek benneteket, hogy imáitokban emlékezzetek meg rólam és minden általános felhatalmazottról. Egyek vagyunk veletek e csodálatos munka elővitelében. Tanúságomat teszem nektek arról, hogy mindannyian együtt haladunk e munkában, és minden férfinak, nőnek és gyermeknek fontos szerepe van benne.

Adja meg nekünk Isten az ahhoz szükséges erőt, képességet és elkötelezettséget, hogy jól végezzük a dolgunkat.

Bizonyságomat teszem nektek arról, hogy ez a munka igaz, valamint hogy Szabadítónk él, és Ő vezeti és irányítja egyházát itt, a földön. Tanúságomat és bizonyságomat hagyom veletek arról, hogy Isten, a mi Mennyei Atyánk él és szeret minket. Ő valóban a mi Atyánk, aki személyes és valós. Ismerjük fel és értsük meg, mily közel hajlandó jönni hozzánk, mily távolra hajlandó menni értünk, mennyire szeret minket, és mily sokat tesz és hajlandó még tenni értünk.

Az Úr áldjon meg benneteket!

Legyen veletek ígért békessége most és mindig! Most búcsúzom tőletek, míg hat hónap múlva újra találkozunk. Szabadítónk és Megváltónk, Jézus Krisztus nevében, ámen.