Kapcsolódási helyek. Idegsejtek


A Konfigurációkezelő

Csatlakozás számítógéphez vagy kiszolgálóhoz böngészéssel A Mac gépen, a Dock területén kattintson a Finder ikonra egy Finder-ablak megnyitásához, majd kattintson a Hálózatok lehetőségre az oldalsáv Helyek szakaszában.

Ha nem jelennek meg elemek az oldalsáv Helyek szakaszában, vigye a Helyek szó fölé az egérmutatót, majd kattintson a nyílra.

kapcsolódási helyek szex app ios

A Finder-ablakban kattintson duplán a csatlakozni kívánt számítógépre, majd kattintson a Kapcsolódás mint lehetőségre. Ha olyan Mac géphez csatlakozik, amelyen be van kapcsolva a képernyőmegosztás, és rendelkezik a megfelelő jogosultságokkal, a Képernyő megosztása lehetőségre is kattinthat.

Agy a chipen

Jelölje ki, hogyan szeretne csatlakozni a Mac géphez: Vendég: Csatlakozhat Vendég felhasználóként, ha a megosztott számítógép engedélyezi a vendéghozzáférést. Regisztrált felhasználó: Érvényes bejelentkezési kapcsolódási helyek és jelszóval csatlakozhat dom dom társkereső másik Mac számítógéphez.

Ehhez kapcsolódási helyek van szükség, hogy Ön mindkét Mac gépen szerepeljen a Felhasználók és csoportok beállításoknál ezzel az Apple ID azonosítóval. Ha szükséges, adja meg a felhasználónevét és jelszavát, majd jelöljön ki köteteket vagy megosztott mappákat a kiszolgálón.

kapcsolódási helyek egyedülálló nők freudenstadt

Egyes esetekben a megosztott számítógéphez tartozó hálózati terület vagy munkacsoport nevére is szükség lehet. Ha nem rendelkezik ezekkel az adatokkal, lépjen kapcsolatba a számítógép tulajdonosával vagy a hálózati rendszergazdával. Írja be a számítógép vagy kiszolgáló hálózati címét a Kiszolgáló címe mezőbe. További információkat a hálózati címek helyes formátumáról a Hálózaticím-formátumok és protokollok című témakörben talál.

A Mac gép csatlakoztatása megosztott számítógépekhez és szerverekhez

Kattintson a Csatlakozás gombra. Ha szükséges, adja meg a felhasználónevét és jelszavát, majd jelölje ki a kiszolgálóköteteket vagy megosztott mappákat.

kapcsolódási helyek ismerkedés transzfer televízió

Megosztott számítógépek, hálózati területek és munkacsoportok hozzáadása a Finder oldalsávjához. Megosztott számítógép vagy kiszolgáló hozzáadása a kedvencek listájához.

Az idegrendszer biztosítja a szervezet összehangolt működését, képes a környezetből érkező hatások feldolgozására és a válaszreakció megszervezésére is. A válaszreakciót kiváltó környezeti hatás az inger, amely lehet: mechanikaifényhő, elektromos vagy kémiai.

Ha nem találja a megosztott számítógépet vagy kiszolgálót, vagy nem sikerül csatlakozni hozzá, akkor előfordulhat, hogy az nem érhető el, vagy Ön nem rendelkezik megfelelő jogosultságokkal a csatlakozáshoz.

Ha segítségre van szüksége, forduljon a számítógép tulajdonosához vagy a hálózati rendszergazdához.