Kedvezmény hunsrück


  • Cookie-k a jobb vásárlási élményért Weboldalunkon Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb vásárlási élményben legyen részed.
  • Mi a teendő Boppard-ban, Németországban?

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása német Németország nyelvre Fordítás Alle Regionalausgaben der Rhein-Zeitung und ihrer Heimatausgaben — täglich aktuell auf dem Smartphone und Tablet.

So genießen Sie ein ganz besonderes Lesegefühl: Vertraut und modern zugleich. Die Darstellung ist schnell und flüssig, die Bedienung intuitiv.

kedvezmény hunsrück

Zoomen Sie stufenlos in der originalen Zeitungsansicht. Genießen Sie hohen Lesekomfort durch optimierte Artikelansicht in Ihrer favorisierten Schriftgröße oder wechseln Sie bequem in den Vorlesemodus.

kedvezmény hunsrück

Bei Aktivierung des automatischen Downloads stehen für Sie täglich ohne Wartezeiten die heruntergeladenen Ausgaben im digitalen Zeitungskiosk bereit. Übersicht: Ein klar strukturiertes Inhaltsverzeichnis, das sich jederzeit einblenden lässt, schafft schnelle Orientierung und bietet Ihnen direkten Zugriff auf sämtliche Artikel.

Vonattal München és Simmern, Hunsrück között

Merkfunktion: Speichern Sie besonders wichtige Artikel oder Zeitungsseiten auf Ihrem Merkzettel, um sie schnell wieder zu finden. Artikelsuche: Mit der Suchfunktion können Sie in allen Ausgaben oder gezielt in einer Ausgabe nach bestimmten Inhalten und Stichworten suchen.

Zum Beispiel im Zug, unterwegs oder im Urlaub. Extra: Spannend für alle, die über den Tag hinaus Neuigkeiten erhalten wollen, ist das integrierte Nachrichtenportal Rhein-Zeitung.

kedvezmény hunsrück

Es erwartet Sie ein überzeugender Mix aus schnellen News und umfassenden Informationen. Für interaktive Unterhaltung sorgt das tägliche Sudoku.

Nach der Erstinstallation können alle Lokalausgaben an 6 Tagen kostenfrei gelesen werden.

Mi a teendő Boppard-ban, Németországban?

Melden sie sich hierzu einfach in der App mit Ihren vorhandenen Zugangsdaten an. Abonnenten der gedruckten Zeitung können sich für die Benutzung registrieren. Sie haben Fragen rund um die App oder Anregungen?

kedvezmény hunsrück

Wir freuen uns über Ihre Nachrichten an digital kedvezmény hunsrück. Az RZ e-papír alkalmazás ötvözi mindkét világ legjobbjait: a minőségi újságírás és az újság jellege megfelel a digitális használat egyszerűségének és funkcionalitásának.

Zuhany rendelkezésre áll: Lakókocsihelyek és kempingek lakókocsiknak itt: Rhine-Hunsrück

Tehát élvezze a nagyon különleges olvasási élményt: egyszerre ismerős és modern. A Rhein-Zeitung és otthoni kiadásai a Rheinland-Pfalz északi részének vezető regionális újsága. Összesen 13 különböző helyi kiadást, 6 különböző címmel, Rhein-Zeitung, Westerwald újság, Nahe-Zeitung, Rhine-Lahn-Zeitung, Rhein-Hunsrück-Zeitung, Oeffentlicher Anzeiger, naponta gyártanak, és átfogó és független információkat nyújtanak az olvasóknak a regionális és nemzeti kérdések.

Az alkalmazás hozzáférést biztosít mind a 13 helyi kiadáshoz 1: tól kezdődően. A korai kiadás Koblenz kiadás még aznap 22 órakor is elérhető.

Németország legszebb természeti csodái

Próbálja ki az RZ-E-papíralkalmazást 6 napig ingyenesen és kötelezettség nélkül! A bemutató gyors és folyékony, a művelet intuitív. Nagyítsa be az eredeti újság nézetben zökkenőmentesen. Élvezze a magas olvasási komfortot az optimális cikk nézetben a kedvelt betűméretében, vagy kényelmesen váltson az olvasási módra.

kedvezmény hunsrück

Ha az automatikus letöltés engedélyezve van, akkor kedvezmény hunsrück digitális hírlevelben minden nap várakozás nélkül megtekintheti a letöltött problémákat. Áttekintés: Egy egyértelműen strukturált tartalomjegyzék, amely bármikor megjeleníthető, gyors tájékozódást biztosít, és közvetlen hozzáférést biztosít az összes cikkhez.

Emlékeztető: Különösen fontos cikkeket vagy újságoldalakat menthet a jegyzettömbön, hogy gyorsan megtalálhassa őket.

WK 835 - Östlicher Hunsrück-Edelsteinregion turistatérkép - KOMPASS

Cikkek keresése: A keresési funkció segítségével bizonyos tartalmakat és kulcsszavakat kereshet minden kiadásban vagy célzott kiadásban. Offline mód: Olvassa el egyszer letöltött problémákat az internethez való csatlakozás nélkül is. Például a vonaton, az úton vagy a szeretnék egy férfi beszélni. Extra: A Rhein-Zeitung.

A gyors hírek és az átfogó információk meggyőző kombinációját várhatja. A napi Sudoku interaktív szórakozást kínál. Műszaki megjegyzések: A kérdések letöltéséhez ajánljuk a WLAN-kapcsolatot, mivel az adott kiadás mértékétől függően az adatmennyiséget fel lehet tölteni.

{{resultText}}

Az első telepítés után a helyi kiadások 6 napig ingyenesen olvashatók. Kedvezmény hunsrück jelentkezzen be az alkalmazásba a meglévő hozzáférési adataival.

A nyomtatott újság előfizetői regisztrálhatnak a felhasználásra. Kérdése van az alkalmazással vagy javaslatokkal kapcsolatban?

kedvezmény hunsrück

Bízunk benne, hogy üzeneteit a digital rhein-zeitung.