Kedvezmény roth


kedvezmény roth

Tulajdonságok: lágy, rugalmas és sugárzó arcbőrt hagy maga után megelőzi az irritációt és nyugtatja az arcbőrt felfrissíti a fáradt arcbőrt Használata: Habosítson fel a tenyerében kis mennyiségű készítményt és vigye fel körkörös mozdulatokkal az arcára. Az arca közepétől kiindulva haladjon az oldalak felé. Kedvezmény roth minden bőrtípusra Peter Thomas Roth a márkáról Peter Thomas Roth határozott céllal alapította meg azonos nevű luxus arc- és bőrápoló márkáját.

kedvezmény roth

A legjobb minőségű alapanyagokat a lehető leghatékonyabb koncentrációban szerette volna kombinálni progresszív fejlett technológiákkal. Mivel Peter családjának Magyarországon volt saját fürdője, az arc- és bőrápolás eredendően hozzá tartozott az örökségéhez.

kedvezmény roth

A magyar termálforrások ásványi anyagait és a bevált, nyugtató hatású iszapkezeléseket a Az arcápolók iránti szenvedélye arra a törekvésére vezethető vissza, hogy igyekezett rátalálni a saját maga számára leghatékonyabb termékekre. Eleinte a mitesszerekre és pattanásokra összpontosított, de mivel a szükséges ápolásra szolgáló legjobb eszközt kereste, portfóliója folyamatosan bővült. Napjainkban a Peter Thomas Roth márka kínálatában a legjobb minőségű, mindennapi teljeskörű ápoláshoz elengedhetetlen, készítményeket felölelő luxus kozmetikumok komplex termékcsaládja megtalálható.

kedvezmény roth