Kislemez erfurt


Soulsavers Megjegyzések: A vártnál kislemez erfurt fogadott nagylemezzel újabb gigaturnéra indult az együttes, kilenc hónap alatt többször megfordultak Európában Budapesten újabb duplázásjártak Észak-Amerikában, és óta először Dél-Amerikában is.

kislemez lengyelország ingyen kerek nő találkozó találkozó

A turné sokáig úgy tűnt, hogy el van kislemez erfurt Andy édesapja a nyitókoncert előtt hunyt el, majd a harmadik, athéni fellépés előtt Dave rosszul lett, és prosztatarákot állapítottak meg nála, amelyet sikerrel kezeltek.

A színpad kissé a Singles Tour-t idézte, grandiózusabb kiadásban: diszkógömb és nagy háttérképek vették körbe az ezúttal kissé fáradtnak tűnő zenekart. A turné ismét kislemezekkel operál, az az ember érzése, hogy a lemez csak alkalom, hogy a jól ismert számokat megturnéztassák.

nők ausztrália meet melyek a megbízható társkereső oldalak

Ezzel együtt bombameglepetés a Fly On The Windscreen - 15 év után először - igaz, aztán a World In My Eyes jött helyette… Két további kellemes meglepetés volt a Strangelove és a Master And Servant, kislemez erfurt 19 év után kerültek vissza a setlistbe, ám aztán viszonylag hamar a süllyesztőbe kerültek, és jött helyette a biztos Behind The Wheel… A zárószám ismét egy csendes, akusztikus alkotás volt, a Waiting For The Night, ám aztán ezt is elhagyták a turné második felére.

Másik oldalról nézve persze a zenekar ezen a turnén többet variált a setlisten, mint néhány korábbin együttvéve, így végül a hosszas menetelés nem végződött keserű szájízzel.

Erről a turnéról is készültek koncertlemezek, Recording The Universe címmel, ám ezúttal már nem minden helyszínről.

petra találkozó helyén társkereső nők badoo