Kislemez kahla


kislemez kahla

PS2 diszkont Rally játékcsomag a legjobb áron!! Köszönöm, hogy megtekintik aukciómat. Kérem olvassák el az általános tudnivalókat, amelyben az elérhető kedvezményektől kezdve az átvételi módokig részletes tájékoztatást találnak.

Hozza létre ingyenes fiókját

Amennyiben ezt követően is kérdésük lenne, keressenek bizalommal. Jelen aukció tárgya a címben jelzett és a képeken látható felszereltséggel rendelkező eredeti Playstation 2 játékcsomag.

kislemez kahla

A képek minden esetben a termékről készülnek, bemutatják annak esetleges esztétikai hibáit és teljes felszereltségét, amivel küldésre kerül. Kérem alaposan nézzék át a képeket.

Blog-Archiv

Kérem nézzék át a képeket és az alapján tudnak tájékozódni a felszereltségről. Az elsőség szabálya: Ha valamely termékből több darab kerül egyszerre meghirdetésre, akkor mindig az elsőként megrendelő kapja a leg teljesebbet, jobb állapotút. Ez csak akkor tud működni, ha egy játék kerül postázásra, illetve két játék esetén még lehet postán maradó is, de ekkor értelemszerűen a címre küldés nem lehetséges, 2 játék vagy afelett: ért csomagautomatába ilyenkor a rendelés során kapott email címre kérném h.

Amennyiben férfi özvegy keres nőt a házasság 2.

kislemez kahla

Kérem tehát, hogy a vevő kezdeményezze a kapcsolatfelvételt. Amennyiben az email nem megoldható, a telefon is megteszi, de ez esetben kislemez kahla visszajelzési idő is előfordulhat.

Az album dalai

Mindenről adok nyugtát, kérésre számlát is kiállítok utóbbira vonatkozó igényüket a szükséges adatok megadásával jelezniAz általam eladott műszaki termékek és játékok eladás időpontjában fennálló a leírásban kifejtett működőképességére visszavásárlási garanciát vállalok a garancia nem terjed ki a termék leírásában jelzett esetleges hibák esetére. Lotok esetén a visszavásárlási garancia darabszám arányos.

Utóbbi esetben a visszautalást megelőzően szükséges a problémás termék visszaküldése és annak vizsgálatát követően ha a hiba ténylegesen fennáll kerülhet sor a visszautalásra.

Ilyen típusú küldésre csak nagyobb értékű rendelés esetén 25- Ft. Ehhez kérem megadni az automata címét, email címet és telefonszámotA postázásra főszabály szerint minden héten pénteken kerül sor. Kislemez kahla termékek vételára csütörtök délutánig beérkezik, azt tudom pénteken postázni.

Beliebte Posts

A pénteki postázástól való eltérés indokolt esetben lehetséges, de felárral járhat. Személyes átvétel A termékek személyes átvételére általában hetente egy alkalommal pénteken a Az eltérő átvételi hely és időpont felárat eredményezhet, 35-Ft.

Jó licitálást! Jelenlegi ára: 1 Ft Az aukció vége: