Kislemez ternitz


Zaporozsec - Pixelek CD Ft Csak idő kérdése volt, hogy az első album sikere után második nagylemezét is összehozza a Zaporozsec.

egyetlen buxtehude

Októberben már megmutattak két dalt a készülő anyagból Kicsit még, Pixelekjanuárban pedig jött a legújabb előfutár, a Movie Star. Néhány hete jelent meg a digitális áruházakban a kislemez ternitz, de már a rádiók toplistás helyeit is meghódította.

ourtime ingyenes társkereső

A Renault társkereső Star a Zaporozsec egy diszkóköntösbe bújtatott oldalát mutatja be. Ismerkedős, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kaland.

fülöp pietermaritzburg

Megidézve egy pillanatra a Kispál és a Borz Etetés című dalát, azoknak a "nagyvadaknak" a bőrébe bújva, akik az éjszakában keresik áldozatukat. A kislemez ternitz már az album címét is elárulta, február án Pixelek néven lát majd napvilágot az új korong. Míg az előző lemezen Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk.

Az album dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.

A korábbi lemezen már megszokott műfaji sokszínűség megmarad, de egy lendületesebb, rockosabb, táncolósabb hangulatot hoz a zenekar a rock, a funky, vagy épp a diszkó stílusában.

A művésznő közismert jellegzetes erőteljes hangjáról, hosszan tartó pályafutásáról és sokoldalúságáról.