Képzési ismerkedés. Outdoor, vadon elsősegély tanfolyam, képzés és workshop


képzési ismerkedés

Online ismerkedés az egyetemmeljanuár 18 - Ebben az évben a virtuális térben rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Debreceni Egyetem végzős hallgatói, valamint a középiskolások három napon keresztül ismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények kínálatával.

képzési ismerkedés

A szakkiállításon a felsőoktatási intézmények mellett több nyelvvizsgaközpont, könyvkiadó, szakképző centrum, illetve multinacionális cég képviselteti magát. Tavaly közel kiállítóra 53 ezer látogató volt kíváncsi. A kiállítás célja, hogy a középiskolások, valamint a friss diplomások megfelelő ismeretekhez jussanak.

képzési ismerkedés

Debreceni Egyetem is képviselteti magát a három napos Educatio kiállításon. A felvételi előtt álló középiskolásokat a DE Hallgatói Önkormányzat tagjai tájékoztatják majd az intézmény képzési képzési ismerkedés, ösztöndíjprogramokról, a kollégiumokról, a tudományos életbe való bekapcsolódásról, valamint a szórakozási lehetőségekről.

képzési ismerkedés

A nagy standon elérhető lesz a 14 kari link, amin keresztül az adott karról lehet hasznos információkat találni. A szakkiállítást január Az ingyenes eseményre ezen a linken lehet regisztrálni.

Sajtóiroda - BZ.

képzési ismerkedés