Kundalini társkereső


a feltörés után társkereső honlapon

Béla64 éves Társkereső Tura Keresem azt a Nőt akit érdekel a spiritualitás, csakrák, kundalini energia, meditáció. Azt a Nőt aki gyakorolja a Sahaja ejtsd: szahadzsa meditációt.

svájc egyetlen cserék középfok

Bővebb információ a neten. Szeretem az állatokat a megfelelő közegükben, munkahelyeimen nagyrészt állatokkal dolgoztam.

Komoly társkereső Dombóvár

Gyermekkoromban nem kertes házban laktunk de volt egy kutyám amit a lakásban tartottunk, édesapám megengedte de nem szerette. Már nem kötődöm ennyire az állatokhoz, hogy lakásban tartsam őket. Kötődni a társamhoz szeretnék, nem mindenáron ragaszkodni, birtokolni, inkább összetartozni, nem harcolni egymás ellen, együttműködni egy inspiráló, fejlődő kapcsolatban amelyben mindent találkozó hely fizetéssel tudunk beszélni, nem feltétlenül összeköltözéssel.

Szűk családi körben érzem jól magam,a legjobb természetesen a párommal kettesben.

A szíkh vallás

Gyalog, kerékpárral, tömegközlekedéssel járok. Szemlélődő típus vagyok. Szabadidős tevékenységre a társammal a lehetőségekhez képest sok mindenre nyitott vagyok, de a lényeg a kölcsönös szeretet és egymás megbecsülése.

Sok szabadidőm van, hasonló társat keresek.

Kristóf, 25

Szeretem a természetet. Nemzetek európájában hiszek és az egészséges életmódban. Jó a csillagjegyek szerinti párosítás az esetleges negatív tulajdonságokon felül lehet emelkedni meditációval, önvizsgálattal.

Ha érdekellek írj vagy jelölj kedvencnek, vagy ha kedvencnek jelöllek és visszajelölsz írok Neked sms-t elérhetőséggel!

Társkereső Tura

Antal59 kundalini társkereső Társkereső Tura Szia, Antal vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

üzenet társkereső nő

Gondoltam megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, hátha itt találom meg azt a lányt akivel összeillünk. Röviden magamról: Egy kiegyensúlyozott kedves srác vagyok, ha szimpatikus vagyok írj.

zoosk online társkereső tanácsadás

Zsolt 52Budapest Sziasztok! Hiszek a szemejes talalkozasban. Ismerj meg Erika 59Székesfehérvár Sziasztok!

szabad egyetlen találkozó tarbes

Nincs előfizetésem!! Fiatalos, igényes hölgy vagyok! Keresemigényesintelligens társam!!

Randi programok Hajdudorog

Nincs előfizetésem. Kérnék e-mail címet válaszolok.!! Találj Rám Megbízható,kedves,szolid utazást,természetet kedvelő lány vagyok.

Társkereső hirdetések igazából

Klára 42Somogytúr Semmi sem történik véletlenül. Akkor tudok válaszolni, ha a leveledben írsz email címet, vagy appos elérhetőséget.

önbecsülés

Egyelőre ismerkedni, barátkozni szeretnék, komoly és tartós kapcsolat reményèben. Rendezett egzisztenciájú, egészséges életvitelű, fizikailag és szellemileg is aktív, kreatív életet élek. Van kundalini társkereső 14 éves lányom, aki velem él. Társkeresés Turán.