Legrosszabb társkereső. A Tinder a legrosszabb társkereső?


legrosszabb társkereső társkereső heiligenhaus

Szerző: Ripost Öt évig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy amerikai férfi, aki egy első randin rabolt legrosszabb társkereső egy bankot, arra kényszerítve a vele életében először találkozó nőt, hogy segítsen neki a menekülésben — jelentette a helyi sajtó.

Christopher Castillo büntetéséről azután döntöttek, hogy bűnösnek vallotta magát fegyveres rablás, öt rendbeli testi sértés valamint rendőr elleni tettlegesség vádjában, amiket mind az első randevú alatt követett el.

legrosszabb társkereső legjobb szexuális kapcsolatok

Illusztráció Fotó: pixabay. A nő elmondása szerint a férfi már az autóban elkezdett bort inni, majd amikor North Attleboro városában egy bank közelébe értek, arra kérte, hogy álljon félre.

legrosszabb társkereső ismerd meg a jordán nők

Castillo bement a bankba, otthagyva az autóban a nőt, majd pár perc múlva rohanva érkezett vissza, a kezében egy napszemüveggel, kalappal, egy fegyverrel és ezer dollárral. A rémült nő nem ellenkezett, és elindult vele, de amikor látta, hogy egy rendőrautó üldözi őket, azonnal félreállt, és eltávolodott autójától.

Vár a JOY Beauty Club!

Castillót végül a rendőrök rángatták legrosszabb társkereső a járműből, miközben a férfi megpróbált ellenállni, és le is köpte a rendőröket. Az autóban meg is találták a bankrabláshoz használt kellékeket, valamint a férfi tárcájában a bankban neki átadott ezer dollárt is.

legrosszabb társkereső példa leírás egy társkereső oldalon

A férfi három évig fog ülni egy állami börtönben a bankrablás miatt, valamint két évig egy megyei büntetés-végrehajtási intézetben, a letartóztatás közben tanúsított ellenállás, és a rendőrök leköpése miatt.