Mac tudni, Kapcsolódó információk


Vissza Ha tudni szeretné, hogy ezekkel a beállításokkal hogyan állíthat be kezdeti IMAP-fiókot, vagy hogyan adhat hozzá további fiókokat a Mac Outlook-fiókok párbeszédpanelen, tekintse meg az E-mail fiók felvétele a Outlook.

Mostani cikkünkben megmutatjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie annak, aki úgy dönt: Windowsról áttér a macOS használatára. Mindenekelőtt leszögeznénk, hogy még véletlenül sem szeretnénk semmiféle vallásháborút indítani a két operációs rendszer felhasználótáborai között.

Beállítás Leírás Fiók leírása Ez a fiók jelöléséhez használt címke az Outlookban. Ha több fiókja van, a leíró neveket választva jobban megkülönböztetheti őket.

Teljes név Így jelenik meg a neve a küldött e-mail-üzenetnél a Feladó mezőben.

E-mail-cím Írja be a teljes e-mail címét, például valaki example. Password Ezzel a jelszóval tud hozzáférni a fiókjához. A jelszóban általában különbözőnek számítanak a kis- és nagybetűk.

tarskereso marghita agee kanada nő találkozója

Ha például a levelezési szolgáltató az example. Alapértelmezett port felülbírálása Ha szeretné, hogy a kiszolgáló címét követő portszám szerkeszthető legyen, jelölje be ezt a jelölőnégyzetet. Kimenő üzenetek kiszolgálója Ez a kiszolgáló társkereső ukrajna el az Ön üzeneteit.

meeting nő 47300 singles viechtach

SMTP-kiszolgáló néven is ismert. More Options A További beállítások gombra kattintva adja meg a mac tudni a kimenő kiszolgálóhoz, vagy állítson be egy nem minősített tartományt.

anyai társkereső algériai társkereső kanada

Kapcsolódó információk.