Mark társkereső


Elindul a Facebook társkeresője Európában is Portfolio Cikk mentése Megosztás Elindítja társkereső szolgáltatását a Facebook Európában is, az eredetileg tervezett februári időpont helyett több mint fél éves késéssel.

i am looking for a szobalány munkát

Eredetileg februárban indult volna a Facebook társkereső szolgáltatása Európában, de szabályozói aggodalmak miatt késlekedett. Az ír adatvédelmi biztos DPCamely az EU-ban az olyan technológiai óriások szabályozását végzi, mint a Facebook, azt sérelmezte, hogy csak február 3-án értesítették a szolgáltatás indulásáról, nagyon rövid idővel a tervezett február i indulás előtt.

házas tanár találkozó

Ráadásul nem kapott dokumentációt adatvédelmi hatásvizsgálatokról vagy a Facebook által végrehajtott döntéshozatali folyamatokról. A Facebook alkalmazásán belül elérhető társkereső az Egyesült Államokban tavaly szeptemberben indult el, jelenleg mark társkereső országban érhető el.

rövid ujjú póló férfi keresés

A termékmenedzser szerint az a Facebook-felhasználó, aki létrehoz egy társkereső profilt, bármikor törölheti anélkül, hogy meg kellene szüntetnie a Facebook-regisztrációját. A keresztnevet és a születési idő adatát a Facebook-profilról szerzi az alkalmazás, külön nem szerkeszthető, de a vezetéknevet nem kötelező megadni, a további adatok megosztásáról pedig a felhasználó rendelkezik.

kaiserslautern emberek tudják az emberek

A Facebook árfolyama több mint 4 százalékot ugrott a tegnapi kereskedésben, így idén már 35 százalékos pluszban van a papír.