Meet szünet


társkereső lány túrák

Első tanítási nap: Tanítás nélküli munkanapok Pedagógus továbbképzési nap Pályaorientációs nap Szent Domonkos nap DÖK nap Egészségnap Szünetek Őszi szünet: Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap Téli szünet: A téli szünet előtti utolsó tanítási nap Tavaszi szünet: A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap Fogadóórák Alsó tagozat: október, november, március, április hónapokban, a hónap első keddjén Felső tagozat: Egyéni rend szerint a Mozanaplóban közzétett időpontokban.

Tanári felügyeletet órától óráig tartunk, írásbeli kérelemmel órától, illetve délután A megoldott feladatokat és beadandókat is a Google Classroom-ba tölthetik fel a tanulók, és az online tesztelésre is ez a portál szolgál.

megfelel madagaszkár nők

A tananyagok feldolgozásának megsegítésére online konzultációs időpontokat, illetve Webináriumokat biztosítunk a Meet platformon keresztül. A tanulókkal, illetve a szülőkkel való kapcsolattartásra Facebook meet szünet Messenger csoportokat hoztunk létre. Amennyiben a tanulók nem rendelkeznek a szükséges digitális eszközökkel számítógép, laptop, tablet vagy okostelefonkorlátozott számban tudunk tableteket tanulóink rendelkezésére bocsátani. A digitális munkarend alatt a tanulók a hagyományos osztályzatok mellett digitális osztályzatokat is kapnak, amelyek segítenek az értékelés további árnyalásában.

nő keres férfit ille és csúnya