Meet üzleti


Egyszerű ütemezés, egyszerű felvételi lehetőségek, valamint adaptív elrendezések segítik a kapcsolattartást és az érdeklődés fenntartását. A képernyő megosztása Dokumentumokat, diákat és táblázatokat mutathat a résztvevőknek az egész képernyőjét vagy csak egy ablakot megosztva.

Az élő közvetítések feliratozása

Sok résztvevős megbeszélések Akár belső és külső résztvevőt is meghívhat a megbeszélésekbe. Bekapcsolódás a megbeszélésbe telefonról A Google Meet alkalmazással csatlakozhat a videohívásokhoz, illetve a megbeszélés meghívójában szereplő betárcsázási számot felhívva csak hanggal is csatlakozhat.

küld egy üzenetet egy társkereső oldalon

Kézbe veheti az irányítást A megbeszélések alapértelmezés szerint biztonságosak. A tulajdonosok szabályozhatják, ki kapcsolódhat be a megbeszélésbe, és csak a megbeszélés tulajdonosa által jóváhagyott felhasználók léphetnek be.

Belső események közvetítése Az eseményeket például az önkormányzati közgyűléseket vagy az értékesítési megbeszéléseket akár nézőnek is közvetítheti élőben a domainjén belül.

Kezdő lépések Jobb együttműködést, termelékenységet és hatékonyságot valósíthat meg a Google Workspace Nonprofit Szervezeteknek szolgáltatással Nonprofit szervezete hatékonyabb együttműködést valósíthat meg olyan intelligens és biztonságos üzleti alkalmazásokkal, mint a Gmail, a Dokumentumok, a Naptár, a Drive és a Google Meet — hogy az igazán fontos teendőkre koncentrálhasson. Válassza azt a Google Workspace-kiadást, amely a legjobban illik nonprofit szervezetéhez.

Azért, hogy mindenki élvezhesse a nagyvállalati szintű online videokonferencia-szolgáltatás előnyeit, májusában bejelentettük a Google Meet ingyenes verzióját. Biztonságos a Google Meet? A Meet a Google Cloud alapjaira épülő biztonságos infrastruktúrára támaszkodva segít megvédeni az Ön személyes és egyéb adatait.

Angolul [Ⅰ -4] Az üzleti életben lenni szokott párbeszédminták. / Rövid és egyszerű 400 mondat.

Az adatvédelemmel kapcsolatos vállalásainkról, a visszaélések elleni intézkedéseinkről és az adatvédelemről itt olvashat. Külső résztvevők is bekapcsolódhatnak a hívásokba? A Google Meet ingyenes verziójában a résztvevők csak úgy kapcsolódhatnak be a megbeszélésekbe, ha be vannak jelentkezve egy Google-fiókba. Google-fiók munkahelyi és személyes e-mail-címmel is létrehozható.

A Google Workspace-et használó ügyfelek a megbeszélés létrehozása után bárkit meghívhatnak, így olyanokat is, akiknek nincs Google-fiókjuk.

társkereső mz

Ehhez elegendő megosztani a linket vagy a megbeszélésazonosítót az összes résztvevővel. Ingyenes a Google Meet?

Admin A munka tevékenység, nem hely A Google Workspace nem más, mint a válasz a távolról dolgozó vállalatok igényeire. Az új, integrált Gmail az üzleti kommunikáció parancssori központjává válik. Míg az e-mail továbbra is a B2B kapcsolattartás fő csatornája, a vállalaton belüli belső információáramlás dinamikusabb megoldásokat igényel. A Gmail a Google Workspace-ben rugalmas csapatok számára készült. Most egyetlen böngészőablakban egyesíti nemcsak a speciális e-maileket, hanem a Google Meet szolgáltatással folytatott videokonferenciákat, a Google Chat egyéni beszélgetéseit és beszélgetőszobáit, a feladatlistákat és a Drive-ban tárolt dokumentumokon való együttműködés lehetőségét.

Google-fiók birtokában bárki díjmentesen hozhat létre videomegbeszélést, amelyre akár résztvevőt is meghívhat, és alkalmanként 60 percig folytathatja a megbeszélést. Ha további funkciókra, például nemzetközi betárcsázási számokra, a megbeszélések rögzítésére, élő közvetítésre vagy felügyeleti eszközökre lenne szüksége, figyelmébe ajánljuk csomagjainkat és árainkat.

Lejárnak a Google Meet-linkjei?

Világszerte sok nagyvállalat tisztelte meg bizalmával.

Minden megbeszélés kap egy egyedi megbeszéléskódot, amelynek az érvényességi ideje attól függ, hogy melyik Workspace-termékben hozták létre a megbeszélést.

Részletesebb tájékoztatást ebben a cikkben talál.

keres nőt esküvői paris

Megfelel a Google Meet az iparágam követelményeinek? Független testületek rendszeresen ellenőrzik termékeink köztük a Google Meet meet üzleti, adatvédelmi funkcióit és megfelelőségi rendszabályait.

molett nő társkereső

Az ellenőrzések eredményét tanúsítványok, megfelelőségi meet üzleti és a különféle szabványokra vonatkozó auditálási jelentések tanúsítják világszerte. Az általunk megszerzett tanúsítványok és igazolások globális listáját itt találja.

társkereső muri traduction

A Google Workspace szolgáltatást használja a szervezetem. Miért nem jelenik meg a Google Meet a Naptárban?

déliapró társat keres