Meet videokonferencia


Egyszerű ütemezés, egyszerű felvételi lehetőségek, valamint adaptív elrendezések segítik a kapcsolattartást és az érdeklődés fenntartását. A képernyő megosztása Dokumentumokat, diákat és táblázatokat mutathat a résztvevőknek az egész képernyőjét vagy csak egy ablakot megosztva.

Ingyenessé teszi Meet videokonferencia-alkalmazását a Google A napi 3 millió felhasználóval hízó szolgáltatás szeptember végéig időkorlát nélkül, díjtalanul használható.

Mindenki számára ingyenessé teszi Meet videokonferencia-alkalmazását a Google.

Google Meet Biztonságos videomegbeszélések a cégének. Folyamatos kapcsolatot tarthatnak egymással a munkatársak a nagyvállalati kategóriájú videokonferencia-rendszerrel, amely a Google robusztus és biztonságos globális infrastruktúrájára épül. Súgó Világszerte sok nagyvállalat tisztelte meg bizalmával.

Az eddig a G Suite felhasználók számára igénybe vehető, prémium alkalmazás több lépcsőben válik díjmentessé, várhatóan május első felében. Ezzel a Meet használhatához mindössze egy Google fiókra lesz szükség.

meet videokonferencia

A Google a lépéssel a COVID járvány miatt a videobeszélgetésekre rohamosan növekvő igényt igyekszik kiszolgálni, amelyet saját termékein is érez: csak a Meet videokonferencia napi összesített felhasználási ideje harmincszorosára nőtt, áprilisban már naponta 3 milliárd percet töltenek a felhasználók a szolgáltatásban videomeetingekben - a Meet új felhasználóinak száma pedig napi 3 millióval növekszik. Múlt héten továbbá az egy napra jutó videomeeting-résztvevők száma átlépte a milliót.

Miután a néhány héttel ezelőtt meet videokonferencia "Google Hangouts Meet" néven ismert szolgáltatás eddig kifejezetten a vállalati szegmenst meet videokonferencia, a biztonságra is kiemelt figyelmet kellett fordít, hiszen ügyfelei között egészségügyi, kormányzati szereplők is ott vannak.

meet videokonferencia

A szolgáltatásban lehetőség van az egyes meetingek szervezőinek némítani, vagy akár eltávolítani egyes résztvevőket, a Google továbbá nem teszi lehetővé az anonim részvételt a videochatekben.

A cég szerint az meetingekhez tartozó belépési kódok megfelelően összetettek ahhoz, hogy a brute-force támadásoknak ellenálljanak, a videokonferenciák anyagát továbbá a vállalat adatátvitel és a Google Drive-on történő tárolás közben is titkosítja - noha végpontok közötti titkosítást nem ad a meetingek során.

  • Új videomegbeszélés létrehozásához jelentkezzen be meglévő Google-fiókjába, vagy regisztráljon ingyenesen.
  • Ingyenessé teszi Meet videokonferencia-alkalmazását a Google - HWSW
  • Egységes főzőtanfolyam dortmund
  • Google Meet-videókonferencia-megoldások | Logitech
  • Ingyenes lett a Google Meet videókonferencia szolgáltatás - PC World

A cég azt is siet kiemelni, hogy a Meet felhasználói adatait nem alkalmazza hirdetések targetálásához, illetve külső feleknek sem értékesíti.

Most mindez ingyenesen is használhatóvá válik, akár a Meet androidos vagy iOS-es alkalmazásán vagy a meet. Az ingyenes konstrukcióban a Google 60 perces időkorlátot vezet be - de csak szeptember végétől.

meet videokonferencia

Miért érdemes belevágnod az online, haladó Kubernetes képzésünkbe? Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen az online tanfolyamon.

meet videokonferencia

Mindezek mellett a Google kisebb csoportok, szervezetek számára egy új konstrukciót is elindít, G Suite Essentials néven. Ez utóbbi a cég olyan alapvető szolgáltatásait tartalmazza, kapcsolata a gyermekek know a Drive, a Docs, Sheets és a Slides, illetve a Meet, meet videokonferencia fejlettebb funkcióihoz is hozzáférést biztosít, beleértve a meetingekhez kapcsolódó bejelentkezési telefonszámok biztosítását és az online találkozók rögzítésének lehetőségét is.

A G Suit Essentials szeptember ig ugyancsak ingyenesen használható. A már meglévő G Suite ügyfelek szeptember végéig szintén díjmentesen vehetik igénybe a Meet kiterjedtebb funkciópalettáját, illetve élő streamet doménjükön belül akár ezer nézőnek is közvetíthetnek.

A Google is igyekszik tehát learatni a koronavírus járvány miatt eddig soha nem látott mértékben szárnyaló videokonferencia-piac babérjait, és minél több felhasználót platformjára csábítani.

meet videokonferencia

Noha a vállalat látványos felhasználószám-növekedésről számolt be, így sem lesz könnyű tartania a tempót a biztonsági fiaskói dacára továbbra is hasító Zoommalvagy épp a szegmensben ugyancsak sikersztorinak számító Microsoft Teamsszel.