Megismerni portálok, Információk rendszerezése a könyvtárban Információforrások a weben


Bejelentkezés Adatigénylés A Hivatali szakterület elektronikus ügyintézési lehetőséget biztosít a személyes adatok kezelésével kapcsolatos tájékoztatás és helyesbítés kéréséhez, megismerni portálok közérdekű adatok és közérdekből nyilvános adatok igényléshez, valamint a minősített lovers társkereső megismerésére vonatkozó kérelemhez kapcsolódó, adatigénylés típusú ügyekben.

proficable nő keres esküvői cupido tars

Fontos az e-Papíron pontosan megjelölni a megismerni kívánt adatokat, illetve az igényléssel érintett időszakot is. Amennyiben az ügyfél a Rendőrség által kezelt, minősített iratban található személyes adatát kívánja megismerni azt a minősítő által kiadott megismerési engedély bírtokában, írásos titoktartási nyilatkozat megtételét követően teheti meg.

pár keres pasit egyetlen táncoktatás bottrop

Elektronikusan intézhető ezen felül a Rendőrség irattáraiban tárolt iratok kutatására vonatkozó kérelem benyújtása ügytípus is, amelyhez szükséges a kutatást támogató szervezet nyilatkozatának csatolása is a kérelemhez.

A kiválasztott ügycsoport hatályos űrlapjait és tájékoztatóit az alábbi táblázatok tartalmazzák. A korábbi, már nem hatályos űrlapokról az Archívumbanaz űrlapokkal kapcsolatos jövőbeni változásokról a Hírfolyamban tájékozódhat. Közérdekű adatok és közérdekből nyilvános adatok igénylése Országos Rendőr-főkapitányság Űrlap azonosító.

bolgár lány keresés sites komoly találkozó